casino siteleri

TFF yetkilisi Ali Koç'tan Talimat mı aldı

Spor Haber Girişi : 01 Şubat 2019 19:58
TFF yetkilisi Ali Koç'tan Talimat mı aldı
Fenerbahçe Yeni Malatyasp

Kayısı Haber’in Genel Yayın Yönetmeni Mahir Temur, Malatya MHP milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu ile bir röportaj gerçekleştirdi. 

Deprem konutları

Fenerbahçe Yeni Malatyaspor maçı  2-2 devam ederken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç locasında TFF yetkilisine parmak işaretiyle “gel gel” dedi. TFF’nin yetkilisi Ali Düşmez de kalkıp Ali Koç’un locasına gitti. Ali Koç yaklaşık 3 dakika bi şeyler anlattı . Yerine oturunca Malatya MHP milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu TFF yetkilisine “Ne talimatı aldın. Yakışıyor mu bir el hareketiyle Ali Koç’un ayağına gitmen” dedi. 

İşte Çarpıcı röportajdan bir kesit

 

MAHİR TEMUR: Sıcak gündemden gidelim. A Haber’de Hıncal Uluç’un söylemlerinden sonra sosyal medya üzerinden çok sert tepki gösterdiniz. Hatta burada da ilk siz tepki gösterdiniz. Sonra diğer siyasiler gösterdi. Malatya ile ilgili bir durum oldu mu hemen tepkinizi gösteriyorsunuz.
 

MEHMET FENDOĞLU: Bu konuda çok hassasım. Bi kere Malatya’da yaşayan bir fert olarak duyarlıyım. Ne beklentim varsa aynı şekilde beklentimin olması için vekil olarak cevap veriyorum. İki türlü düşünüp vekil gibi cevap vermeye çalışıyorum.

MAHİR TEMUR: A Haber veya Sabah gazetesinden size bir dönüş oldu mu?

MEHMET FENDOĞLU: Hayır.

MAHİR TEMUR: Aslında es geçildi ama ben önemli buluyorum. Fenerbahçe stadında Yeni Malatyaspor yöneticilerinin soyunma odasına alınmasını nasıl değerlendiriyorsunuz? Sanırım siz de maçtaydınız?

MEHMET FENDOĞLU: İkinci yarının başında bu tatsız durumu öğrenince Federasyon kanalıyla Emniyet Müdürü’ne haber gönderdim. Ne gerekçe ile yöneticileri soyunma odasına aldınız, burası Uganda değil, diye haber gönderdim. “Tribünde oturacak yer yok. Güvenlik sebebiyle arkadaşları soyunma odasında misafir ediyoruz” diye cevap gelince“o ayıp da size yeter” dedim. Eğer 6-7 kişinin güvenliğini sağlayamayacaksanız o makamda oturmayın, diye cevap verdim. Hatta Meclis’te soru önergesi verdim bu konu ile ilgili.

MAHİR TEMUR: Adil Gevrek’e yakın oturuyordunuz galiba…

MEHMET FENDOĞLU: TFF’nin Profesyonel Kurul Üyesi Ali Düşmez ben ve Adil Gevrek beraber oturuyorduk. Tarafsız olması gereken TFF’nin stattaki en yetkilisi yani gözlemcilerden hakemlere kadar stattaki tüm görevlileri gözlemleyen Ali Düşmez, maç 2-2 devam ederken Fenerbahçe Başkanı Ali Koç locasında bize doğru dönerek parmak işaretiyle “gel gel” dedi. Hatta Adil Başkanımız kendisini anladı ayağa kalkınca yine el hareketiyle “sen kal” deyip Ali Düşmez’i gösterdi. Bu TFF’nin yetkilisi Ali Düşmez de kalkıp Ali Koç’un locasına gitti. Ali Koç yaklaşık 3 dakika bi şeyler anlattı TFF’nin en yetkili zatı muhteremine. Yerine oturunca 15 saniye sonra “Ne talimatı aldın. Yakışıyor mu bir el hareketiyle Ali Koç’un ayağına gitmen” dedim. “Yanlış anladınız benim arkadaşımdır” deyince çağıramazlar seni… Türkiye Futbol Federasyonu yetkilisini kimse ayağına çağırmamalı dedim.

MAHİR TEMUR: Bu soyunma odası vakasında Adil Başkan bi tepki göstermedi mi?

YouTube Haber arası

MEHMET FENDOĞLU: Bulunduğu makam itibariyle sessiz kalmış olabilir. Ama ne şiş yansın ne kebap anlayışına benim karnım tok. Ben önce Malatyaspor’un hakkını savunurum.