casino siteleri

Tokat gibi cevap

Ekonomi Haber Girişi : 07 Mart 2022 16:36
Tokat gibi cevap
Piyasada yağ bulunmuyor iddialarına vatandaştan tokat gibi cevap

Özellikle sosyal medyada sıvı yağ stoklarının azaldığı haberleri hızla yayılırken, Malatya´da Büyükşehir Belediyesine bağlı Esenlik Süper Marketler´de alışveriş yapan Malatyalılar bu haberlerin algıdan ibaret olduğunu söyleyerek, tüm şubelerde uygun fiyatlara sıvı yağlara ulaşabildiklerini söylediler.

Deprem konutları

 


Malatya´da bir süredir sosyal medya üzerinde Rusya´nın Ukrayna´ya başlattığı askeri müdahale nedeniyle sıvı yağ arzında sorun yaşandığı bu kapsamda da zincir marketlerin yağ tedariği konusunda zorlandığı iddialarına Esenlik Süper Marketler zincirine bağlı şubelerde alışveriş yapan vatandaşlarda tokat gibi cevap geldi.
Malatya´da sıvı yağ arzında herhangi bir sorunla karşılaşılmadığını belirten vatandaşlar Esenlik Süper Marketler zincirine bağlı tüm şubelerde uygun fiyatlara sıvı yağlara ulaşabildiklerini belirterek yalan yanlış bilgilerle kamuoyunu yanıltmaya çalışanlara tepki gösterdi.

 

YouTube Haber arası


Öte yandan, belediye ekiplerinin kent genelinde faaliyet gösteren zincir marketlerde denetimlerini sürdüğü bildirildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mahsum 08 Mart 2022 09:50

    Saçma saçma konuşmayın her yerde yağ var ama fiyat yüksek yerel marketlerin hepsinde yağ var ama fiyattan haber verin 110 liralık yağ şuan 170 180 lira olmuş emin olun piyasanın en pahalı yağıda esenlikte bunlarda şov peşinde enayi peşinde ayıptır