casino siteleri

TOKİ deprem konutlarında şehrin ihtiyacına göre yeni ihalelere çıkılacak

Gündem Haber Girişi : 24 Nisan 2024 22:13
TOKİ deprem konutlarında şehrin ihtiyacına göre yeni ihalelere çıkılacak
TOKİ deprem konutlarında şehrin ihtiyacına göre yeni ihalelere çıkılacak

 

Deprem konutları

AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, beraberindeki Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’yi ziyaret etti. 

 


Milletvekili Babacan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Bugün Ankara'da Malatya Milletvekilimiz Bülent Tüfenkçi ile beraber Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Mehmet Özhaseki ile buluştuk.

 

Buna göre;

-Malatya'da kapsamını ciddi genişlettiğimiz rezerv bölgeler ve bunlara ilişkin inşaat süreci ve detaylarını konuştuk.  

 

Burada, ayrıca, rezerv alan noktasında talepleri olan Bostanbaşı ve Yakınca bölgelerindeki durumu da detaylı konuştuk.

 

Buna göre, Sayın Bakanımız'ın talimatıyla bakanlık bu bölgelerde bir çalışma yapacak ve arsa büyüklüklerinin uygun olduğu sitelerde, bizim talep ettiğimiz brüt metrekare üzerinden konut yapımı noktasında devletimiz vatandaşımıza yardımcı olacak.

 

-Yerinde dönüşümle ilgili gelinen süreci, burada vatandaşın karşılaştığı temel sıkıntıları; ve buna dair devletin imkanları ölçüsünde atılabilecek yeni bazı adımları talep ettik. 

 

-Çarşı merkezi inşaatları planlandığı şekilde devam ediyor; gelinen son durumu konuştuk. Halihazırda başlayan inşaatların yanı sıra, çarşı bölgesindeki diğer rezerv bölgelerde inşaatların da planlandığı şekliyle devam edeceğini belirtelim. Planlamada herhangi bir aksaklık yok.

 

-TOKİ deprem konutlarında şehrin ihtiyacına göre yeni ihalelere çıkılacak; buna dair planlamayı konuştuk.

 

YouTube Haber arası

Sayın Bakanımıza ve ekibine teşekkürlerimle... Dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.