casino siteleri

Tonlarca atık kağıdın kül olduğu fabrika havadan görüntülendi

Asayiş Haber Girişi : 26 Ağustos 2023 12:11
Tonlarca atık kağıdın kül olduğu fabrika havadan görüntülendi
Kahramanmaraş´ta bir kağıt fabrikasının atık kağıt toplama alanında çıkan yangın sonrası devam eden soğutma işlemleri dron ile görünt
Kahramanmaraş´ta bir kağıt fabrikasının atık kağıt toplama alanında çıkan yangın sonrası devam eden soğutma işlemleri dron ile görüntülendi.
Yangın, dün öğle saatlerinde Türkoğlu ilçesi Kılılı Mahallesi´ndeki kağıt fabrikasının atık kağıt toplama alanında çıktı. Rüzgarın da etkisiyle yangın kağıt balyaları arasında hızla yayıldı.
İhbar üzerine fabrikaya onlarca iş makinası, itfaiye araçları, yangın söndürme araçları ve helikopterler ile müdahale edildi. Ekiplerin müdahalesinin ardından kontrol altına alınan yangında yaklaşık 50 bin ton atık kağıt kül oldu. Yangın sırasında 3 kişinin hafif şekilde dumandan etkilendiği öğrenildi.
Yangının ikinci gününde ekiplerin yoğun mesaisi devam ederken, söndürme ve soğutma işlemleri sürüyor.
Fabrikanın atık toplama alanı dron kamerası ile görüntülendi. Alanda bulunan ekipler bir yandan soğutma işlemleri yaparken, bir yandan ise atık kağıt balyalarının taşındığı görüldü.
Olay sonrası jandarma ve polis ekiplerinin incelemesi devam ediyor. Fabrika yetkililerinin ise hasar tespit çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.