casino siteleri

Trabzon´da kardeşlik rüzgarı esti

Kültür-Sanat Haber Girişi : 26 Şubat 2022 12:21
Trabzon´da kardeşlik rüzgarı esti
Trabzon´un kurtuluşunun 104. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında sahne alan Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları ekibi büyük beğeni topladı. Ayrıca kurulan stantla Kahramanmaraş´ın kültürel değerleri ve yöresel lezzetleri Trabzonlulara tanıtıldı.
Büyükşehir Belediyesi halk oyunları ekibi, Trabzon´un düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl kapsamında düzenlenen etkinliklere katıldı. Trabzon Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi´nde gerçekleştirilen programda kardeşlik rüzgarı esti.
Trabzon´un düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü kapsamında düzenlenen etkinlikte konuşan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, "Bugün Trabzon için çok özel bir gün. Trabzon´umuzun Rus işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümünü kutluyoruz. Kardeş şehir Kahramanmaraş´tan misafirlerimiz oldu. Güzel bir folklor gösterisi sundular. Buradan kardeş şehir Kahramanmaraş´a ve o şehrin kahraman insanlarına selamlarımı şehrim adına gönderiyorum" dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, kardeş şehir Trabzon´un düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yıl dönümü dolayısıyla yayınladığı mesajında, "Kardeş şehrimiz Trabzon´un kurtuluşunun 104. yıl dönümünü kutluyorum. Vatan uğruna canlarını defa eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum" ifadelerine yer verdi.