casino siteleri

Tüfenkci Turgut Özal Üniversitesi´nden umutlu

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 26 Ekim 2022 11:09
Tüfenkci Turgut Özal Üniversitesi´nden umutlu
AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Recep Bentli´ye gerçekleştirdi.

AK Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Recep Bentli´ye gerçekleştirdiği ziyarette, Turgut Özal Üniversitesi´nin eksikliklerini bildiklerini belirterek, ´´İnşallah buradan yetişen öğrencilerimiz öğretim görevlilerimiz ilerde Türkiye´nin geleceğine yeni yüzyılına önemli katkılar sunacaklar´´ dedi.
Ziyarette konuşan Rektör Bentli, ´´Bakanımıza ve

Deprem konutları

 

AK Parti il teşkilatından gelen Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Cumhurbaşkanımız Malatya ziyaretlerinde üniversitemizin çok güzel hizmetler beklediğini ifade etti. Başta Bakanımız Bülent Tüfenkci olmak üzere Malatya´daki siyasilerimizin desteğini alarak inşallah önümüzdeki 4 yıl içerisinde üniversitemizi iyi bir noktaya getirmek için elimizden geleni yapmaya çalışacağız´´ şeklinde konuştu.

 


Milletvekili Tüfenkci ise ´´Turgut Özal Üniversitesi Malatya´mızın ikinci Üniversitesi ve genç bir üniversitedir. Malatya´mızın yetiştirdiği iki Cumhurbaşkanımızdan birisinin ismini taşıyan ve Türkiye´de de dikkatle takip edilen bir üniversite. Buranın başarısı Malatya´nın ve Türkiye´nin başarısı olacak. Burada yetişen gençlerimizin ülkeye katkıları Malatya´ya entegre olması ve Malatya´yla kaynaşması bizim içinde çok önemli. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın en son ki Malatya ziyaretinde gördük ki Cumhurbaşkanımız Turgut Özal Üniversitesini yakinen takip ediyor. Bu noktada hem Rahmetli Cumhurbaşkanımız Turgut Özal´a yakışır bir şekilde hem de Malatya´ya yakışır bir vizyonla, Türkiye´ye de bilimsel camiaya da önemli katkılar sunacağına inanıyoruz. İnşallah buradan yetişen öğrencilerimiz öğretim görevlilerimiz ilerde Türkiye´nin geleceğine yeni yüzyılına önemli katkılar sunacaklar. Fiziki eksikler noktasında bir takım çalışmalar yapılması gerekiyor.

 

YouTube Haber arası

Üniversitemizin bundan sonraki vizyonunu belirleme noktasında hocalarımız, rektörlük ve Malatya´nın bütün paydaşlarıyla beraber inşallah ortaya yol haritası konulması noktasında Üniversitemizi hak ettiği yere getirmiş olacağız´´ ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.