casino siteleri

“TÜRKEŞ’İN KEMİKLERİNİ SIZLATTILAR”

Siyaset Haber Girişi : 22 Ekim 2015 19:53
“TÜRKEŞ’İN KEMİKLERİNİ SIZLATTILAR”
AK Parti Malatya Milletve

AK Parti Malatya Milletvekili ve milletvekili adayı Öznur Çalık, AK Parti Malatya Gençlik Kolları tarafından Orduzu Aslantepe Mahallesi'nde düzenlenen ev toplantısına katıldı. Ev toplantısında konuşan Çalık, “3 Kasım 2002 seçimlerinden sonra AK Parti iktidara geldiğinde 'iktidar olabilir ama muktedir olamaz' dediler. 2004'te darbe planları yapan insanlar, 'AK Parti'yi nasıl baş aşağı ederiz' diye mücadele verdiler. 2007'de 'Başörtülü bir cumhurbaşkanı eşi olamaz' deyip, Abdullah Gül'e 'Cumhurbaşkanı olamazsın' dediler. Bugün Allah'a hamdolsun cumhurbaşkanı, başbakan, meclis başkanının eşlerinin başörtülü olduğu dönemleri yaşadık. Açığıyla kapalısıyla hep birlikte herkesin istediği şekilde yaşayacağı bir ülke tasavvur ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

“TÜRKEŞ’İN KEMİKLERİNİ SIZLATTILAR”
Milletvekili Öznur Çalık, açıklamaları esnasında MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi ise sert sözlerle eleştirdi. MHP'nin kurucu lideri Alparslan Türkeş'in Meclis’in kilitlendiği, milletin dara düştüğü anlarda anahtar rolü oynadığını ifade ederek, “Milliyetçi Hareket Partisi'nin kurucusu olan Alparslan Türkeş'in şu an kemiklerinin sızladığını bütün milliyetçi kardeşlerimin bilmesi gerekir. Ben, Alparslan Türkeş'i hatırlarım ve hatırladığım en önemli özelliği Meclis ne zaman kilitlense, millet ne zaman dara düşse anahtar rolü oynardı. Anında koalisyonlar kurulur ve devlet zora koşulmazdı. Millet zora koşulmazdı, mağdur edilmezdi. Parti menfaati, bireysel menfaat değil, toplumun menfaati ön plandaydı. 'Hayırcı' kampanyayı yürüten Bahçeli, Alparslan Türkeş'in evladını 'ihanetle' suçluyor. Esas ihaneti yapan Bahçeli'nin kendisidir. Milliyetçi Hareket Partili kardeşlerim ben biliyorum ki değerlerimiz, sevdamız, milletimiz, ülkümüz ortak. Vatan, bayrak, toprak vazgeçilmezimiz. Ama milletin dara düştüğü anda koalisyon kurmayarak, hükümeti HDP'li bakanlara mahkum ettirmek isteyen zihniyetin oyununu yine aslan bir MHP'li, MHP'nin kurucu liderinin oğlu Alparslan Türkeş'in oğlu Tuğrul Türkeş bozdu. Dolayısıyla 1 Kasım'da 'hayır' kampanyası yürütenlerden hesap sorulacak. 'Haydi Bismillah'a yasak koyanlardan hesap sorulacak. Bu hesabı milletimiz soracak” diye konuştu.

“OPERASYONLAR DEVAM EDECEK”
Çalık, terörle mücadele konusuna da değindi. Silahlar bırakılmadığı sürece operasyonların devam edeceğini anlatan Çalık, “Silahlar bırakılmadığı sürece Türkiye Cumhuriyeti operasyonlara devam edecektir. Silahlar gömülmediği, üzerine beton dökülmediği sürece bu operasyonlar devam edecek. 1 Kasım'da kardeş kanını emenlere milletimiz izin vermeyecek. Benim gençlerim izin vermeyecek, Orduzu izin vermeyecek. CHP zihniyetine, Bahçeli'nin zihniyetine, eş başkanların zihniyetine gençlerimiz izin vermeyecek” şeklinde konuştu.

Deprem konutları