casino siteleri

Türkiye Cumhuriyeti Sallanıyor diyen Cömertoğluna Güder'den Sert tepki

Malatya Haber Girişi : 10 Ocak 2022 13:07
Türkiye Cumhuriyeti Sallanıyor diyen Cömertoğluna Güder'den Sert tepki

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’nun tartışması Malatya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası, 2022 Yılı Olağan Genel Kurulu’na damga vurdu. Salondakiler iki belediye başkanını yatıştırmaya Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise iki belediye başkanını yatıştırmaya çalıştığı görüldü.

Deprem konutları

 


Malatya Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Genel Kurulu’nda söz alan Haluk Cömertoğlu, son zamanlarda yaşanan ekonomik krizle ilgili hükümeti eleştirince, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder tepkisini anında gösterdi. İki başkanını MESOB Başkanı Şevket Keskin ile Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan yatıştırdı.

“Bu bir yönetimsizlik, bu bir beceriksizlik, bu kesinlikle bu milleti yok saymaktır” diyen Cömertoğlu, “Mazota her gün zam gelecekse taksicinin, minibüsçünün, otobüsçünün her binen yolcuyla beraber aynı şeyi konuşması bir talihsizliktir. Bir beceriksizliğin sonucudur. Dünyada kriz olabilir, ekonomide istikrar denilen bir hal elimizden alınmıştır. Ve dolayısıyla ciddi bir çıkmaz var. Ülke bizim. Devletimiz yerinde durduğu sürece o gelir, bu gider. Ben gelirim, o biri gider, fark etmez. Ama sonuçta şu an Türkiye Cumhuriyeti Devleti sallanıyor ve millet güvensizleşiyor. Bu eleştirmek değil, bu bir görev, bu bir paylaşım. Bu konuda hepimiz yanıyoruz. ESOB Başkanım, tencere yanıyor, sokak yanıyor dedi. Bunu da söndürecek hepimiziz. Birilerine top atmak değil, bunu birlikte söndüreceğiz” açıklamasına Battalgazi Belediye Başkanı sert tepki gösterdi. Güder ve Cömertoğlu’nu sakinleştirmek ise MESOB Başkanı Şevket Keskin ile Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a düştü.

 

GÜDER: HÜKÜMETİ ELEŞTİRME YERİ DEĞİL

Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu konuşurken tepkisini dile getiren ve “Böyle bir şey olabilir mi? burası seçim yeri, hükümeti eleştirme yeri değil” diyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, çıkışta BUSABAH gazetesine neden tepki gösterdiğini açıkladı. Başkan Güder, “Burası siyasi bir toplantı olmaması hasebiyle, siyasi konulara girilmemesini temenni ederdik ama arkadaşımız maalesef siyasi bir söylem içerisine girmiş oldu. Biz de ortamın buna uygun olmadığını, değişik platformlar dile getirildiğini ifade etmeye çalıştık” şeklinde konuştu

YouTube Haber arası

Kaynak: BUSABAH Gazetesi Malatya Sanal Haber

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • memet 11 Ocak 2022 12:15

    Yalan mı soylemiş adam osman başkan? orada konuşma burada konuşma. nerede konuşacak?

  • Kazım 10 Ocak 2022 22:36

    Her gün gelen zamları eleştirmeyecek ne yapacak mazot 14 tl

  • Muhammed Mustafa İlhan 10 Ocak 2022 16:03

    Osman Güder Arapgir'e giderek belediyecilik öğrenebilir. Battalgaziye kesinlikle yakışmayan bir kişi, aşık attığı Haluk Cömertoğlunun binde biri kadar hezimeti yok