casino siteleri

Türkiye´de yılın Paramediki Mehmet Özmen seçildi

Sağlık Haber Girişi : 06 Ağustos 2021 15:24
Türkiye´de yılın Paramediki Mehmet Özmen seçildi
Elazığ´da görev yapan Mehmet Özmen , sınır görevlendirmesi sırasında Tel Abyat´ta yaşanan sivillere yönelik bombalı saldırı sonucunda göstermiş olduğu özverili çalışma neticesinde Altın Ambulans ödülüne layık görülerek Türkiye genelinde yılın Paramedik´i seçildi.
Altın Ambulans Sağlık Ödülleri, Acil Tıp Teknisyenleri ve Teknikerleri (Paramedik) Derneği tarafından 22-28 Mart Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedik Haftası kapsamında gerçekleştiriliyor. Acil sağlık hizmetleri alanında başarılı ve özverili çalışmaları ödüllendirmek , teşvik etmek, acil sağlık sisteminin gelişmesine öncülük etmek, uluslararası platformda saygın ve vazgeçilmez bir etkinlik olmak amacıyla organizasyonu gerçekleştirilen Altın Ambulans Sağlık Ödülleri, Türkiye´nin sağlık sektöründeki en prestijli ödülü olarak yer alıyor.
Bu kapsamda sağlık sisteminin en prestijli ödülü olan Altın Ambulans Sağlık Ödüllerinde 25 Şubat- 10 Mart tarihleri arasında SMS sistemi ile yapılan oylamada 7 farklı kategoride ön elemeyi geçen 37 aday için binlerce oy kullanıldı. 2020 Yılı Altın Ambulans oylaması sonucu Paramedik Kategorisinde Elazığ´da görev yapan Mehmet Özmen, sınır görevlendirmesi sırasında Tel Abyat´ta yaşanan sivillere yönelik bombalı saldırı sonucunda göstermiş olduğu özverili çalışma neticesinde Altın Ambulans ödülüne layık görülerek Türkiye genelinde yılın Paramedik´i seçildi.
Paramedik Mehmet Özmen´e ödülü, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Cahit Polat tarafından verildi.