casino siteleri

Türkiye’nin Cinsiyetsiz İlk Oyuncu Ödülü 10. Malatya Uluslararası Film Festivali’nde Sahibini Bulacakmış

Özel Haber Düzenleme Tarihi : 14 Kasım 2020 19:41 Haber Girişi : 14 Kasım 2020 19:49
Türkiye’nin Cinsiyetsiz İlk Oyuncu Ödülü 10. Malatya Uluslararası Film Festivali’nde Sahibini Bulacakmış
Büyükşehir’de Garip bir ödül Türkiye’nin Cinsiyetsiz İlk Oyuncu Ödülü 10. Malatya Uluslararası Film Festivali’nde Sahibini Bulacakmış

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 10. Malatya Uluslararası Film Festivalinde Türkiye’nin Cinsiyetsiz İlk Oyuncu Ödülü 10. Malatya Uluslararası Film Festivali’nde Sahibini Bulacak açıklaması şaşkınlık yarattı.

Deprem konutları

Büyükşehir Belediyesi’nin gönderdiği Bülten:

 

Türkiye’nin Cinsiyetsiz İlk Oyuncu Ödülü 10. Malatya Uluslararası Film Festivali’nde Sahibini Bulacak!

10. Malatya Uluslararası Film Festivali, bu sene Türkiye’de bir ilke imza atacak. Dünyada ilk olarak Berlin Film Festivali yönetimi tarafından alınan kararla En İyi Oyuncu ödüllerindeki kadın ve erkek ayrımının kaldırılmasının Türkiye’deki ilk temsilcisi 10. Malatya Uluslararası Film Festivali olacak. Berlin Film Festivali’nin aldığı kararı destekleyen bir yol izleyen ve bu değişikliği daha da anlamlı kılıp genişletme yolunda katkı sağlamak için oyuncu ödüllerinde cinsiyet ayrımını kaldıran festivalin Ulusal Uzun Metrajlı Film Yarışması’nda bu yıl En İyi Oyuncu ve En İyi Yardımcı Oyuncu ödülleri verilecek.

 

En İyi Ulusal Filme 100.000 TL Ödül!

YouTube Haber arası

10. Malatya Uluslararası Film Festivali’nin Ulusal Uzun Metrajlı Film Yarışması’nda yer alacak filmlerden bir tanesi 100.000 TL’lik En İyi Film ve Arslantepe Kral Tarhunzaödülünün sahibi olacak. Yarışmada 10.000 TL değerinde ödül dağıtılacak kategoriler ise En İyi Yönetmen, En İyi Oyuncu, En İyi Yardımcı Oyuncu, En İyi Senaryo, En İyi Görüntü Yönetmeni, En İyi Kurgu, Ulvi Saran En İyi İlk Film, Fahri Kayahan En İyi Müzik ve En İyi Kostüm / Sanat Yönetimiolacak. Festivalde ayrıca Umut Veren Oyuncu Ödülü ve Kemal Sunal İzleyici Ödülü de sahibini bulacak. Festivalin Ulusal Kısa Metrajlı Film Yarışması’nda ise En İyi Kısa Film ödülünün sahibine 10.000 TL’lik ödül takdim edilecek.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Neslihan 16 Kasım 2020 00:07

    Yazıklar olsun. "Cinsiyetsiz" mış. Bunu düşünenin kendi sorunları olduğu şüphesi doğuyor. Malatya' ya mı kaldı bu aile & insanlık & din& ahlak & insanı ilişkiler düşmanlığına çanak tutmak. Bu ahlaksız yaşamı desteklemenin ayak sesleri. "En iyi oyuncu" dendiginde hepimiz anliyorken, "cinsiyetsiz " demeye ne gerek var! Haa gerçi bu kelimeyle muradınızın ne olduğunu da gayet iyi anlıyoruz. Yetti artık, bu topluma ne yapmaya çalışıyorsanız, bütün oyunları görüyoruz. Sesimizi mi duymuyorsunuz?? Hayır!! Sadece bildiğiniz yola bu toplumun evlatlarını sevk etmeye and icmissiniz. Bugün, bizi tartiyorsunuz. Kimlerin emriyle??

  • Feridun 15 Kasım 2020 14:32

    İnsanların cinsiyetiyle uğraşacağınıza personelinize bakın yine maaşı düşürmüşsünüz cinsiyet avcıları...sanamı düştü bu işler bi çivi çak malatyaya

  • ne günah işledik de selahattin bize başkan oldu 15 Kasım 2020 12:39

    başkan bey Malatya'yı mazisine layık istikbale hazırlıyor galiba. Lakin bizim geçmişimizde i...lik yok. Herkes kendi mazisine layık olmaya çalışıyor anlaşılan.

  • Hasan yanbasan 15 Kasım 2020 11:02

    Yürrüüü bee büyük BASGAN Şanına yakışanda buydu yine yine reklamlardasın :)) keşke gercek yüzunu malatya halkı önceden görseydide seni padişah ilan etmeselerdi ayıkla hadi pirincin taşını :))

  • Yeliz A. 15 Kasım 2020 01:01

    Ekibin Eror veriyor sayın başkan. Kumpasa geliyorsun demedi deme

  • Recep kurnaz 15 Kasım 2020 00:58

    Haydaaaaaaaa hadi buyrun buradan yakın. İlklerin başkanı bu ilk biraz sanki ağır olmuş bee Selahattin başkan. Ekibini tasfiye et başkan yoksa Abbas yolcu derler.

  • Salim 15 Kasım 2020 00:18

    Niye ortalığı karıştırıyorlar anlamıyorum selahattin başkana sormak isterim bu ülkede cinsiyet ayrımımı var kadınlara zulümmü ediliyor selahattin başkan ülkemizde cinsiyet sorunu varmış gibi gösterip kime hizmet ediyor daha dün ülkesini avrupaya şikayet eden ekrem imamoğlundan ne farkın var

  • Ekrem Taşatan 15 Kasım 2020 00:00

    Bu sapıklığı sadeleştirip mahsunlaştırmaya çalışan belediye veya herhangi bir kurum veya kuruluş.Sessiz kalan yöneticilerimiz bunun bedelini ağır olur başımızda onca bela varken Gazabıilahiyi celbetbeyin.

  • Malatya 14 Kasım 2020 23:33

    Selo nun dediği gibi türkiyede ilk

  • Emre 14 Kasım 2020 22:37

    Türkiye'nin ilk 'cinsiyetsiz' ödülü Malatya Film Festivali'nde verilecekmiş. önünü iyice açtınız. Cinsiyetsizleştirme projesine alet olma Malatya! Bu pisliğe engel ol.

  • Fikri 14 Kasım 2020 22:36

    Malatya Film Festivali bu yıl ilk kez "Cinsiyetsiz Oyuncu Ödülü" verecekmiş. Yani "En İyi Kadın Oyuncu", "En İyi Erkek Oyuncu" dememek için bu karar alınmış. Zira bu, cinsiyet ayrımı doğuruyormuş. Yok mudur buna dur diyecek olan adamakıllı, pardon "cinsiyetsizakıllı" biri?!

  • Erdal 14 Kasım 2020 22:35

    Bu nedir? Bu doğru mu? Cinsiyetsiz de ne demek? Birileri ne yapmak istiyorsunuz? Malatya'ya yakışıyor mu? Biraz ayıp olmuyor mu? Bundan haberiniz var mı? @TCMalatyaV @MalatyaBelTr @selahattingrkn

  • raziye 14 Kasım 2020 21:11

    Malatya'ya yakışmadı...hiç yakışmadı

  • Durmuş 14 Kasım 2020 20:46

    Bu pandemi döneminde festival de nereden çıktı. Cinsiyetsiz festivali sağlık bakanı ve Cumhurbaşkanı görmüyor mu. Hemen iptal edilmeli. Herşeyin başı sağlık.

  • Fatih 14 Kasım 2020 20:20

    Selahattin başkan birkaç haftadır dünyada ilk Türkiye'de ilk açıklaması yapmamıştı. Bir ilk daha bulmuş sayın başkan. başkan kim tutar seni. Seni rekor oyla seçtik ki her gün rekor kırasın

  • Ali 14 Kasım 2020 20:12

    Seni kandırıyorlar başkanım bu ekibi acil değiştir.

  • Remzi 14 Kasım 2020 20:11

    Her şeyden anlayan basın danışmanı avukatımız bunun ne anlama geldiğini bilmiyor mu?

  • Turgut 14 Kasım 2020 20:08

    "Cinsiyetsiz ilk oyuncu" ödülü. "Cinsiyetsiz oyuncu" ilk ödülü. "İlk cinsiyetsiz" oyuncu ödülü. Hüsnüzanda bulunabilmek için kırk tevile gidilse de nafile. "En iyi oyuncu ödülü" demek dururken cinsiyetsiliği vurgulamak, ödülü de gölgeliyor, festivali de. Düzeltilir inşallah!

  • Ekrem 14 Kasım 2020 20:07

    Kardeşim siyonizmin yeryüzündeki amacı dinsiz ve cinsiyetsiz bir toplum yaratmak. Bunu ekonomiyle ve kültür yozlaşmasıyla (TV,internet) ile yapıyorlar. Müslüman gözükenlerde bir sıkıntı varsa problem insanlardır dinde değil. Herhangi görüşten olan herhangi bir adam içinde aynı

  • Hakan 14 Kasım 2020 20:06

    Kadın ve Erkek yüzyıllar boyu Aşk ile yaşadı.Cinsiyetsiz toplum adi altında evlilik ve aile bağları kopartilip alti dinamitleniyor. Unutmayın! Dişil ve Eril olmasa Varlık olmazdı!