casino siteleri

Türkiye TURGED Cup Goalball Turnuvası´nda şampiyon Boğaziçi ESK

Spor Haber Girişi : 29 Mayıs 2022 16:41
Türkiye TURGED Cup Goalball Turnuvası´nda şampiyon Boğaziçi ESK
Türkiye Görme Engelliler Derneği ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde düzenlenen Türkiye TURGED Cup Goalball Turnuvası´nda
Türkiye Görme Engelliler Derneği ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde düzenlenen Türkiye TURGED Cup Goalball Turnuvası´nda Boğaziçi ESK şampiyon oldu.
8 ilden 14 takımın katılımıyla 26 Mayıs´ta Kahramanmaraş Osman Sayın Spor Salonu´nda başlayan TURGED Cup Goalball Turnuvası final maçıyla sona erdi. TURGED Kahramanmaraş Siyah Takımı, Edeler GESK takımını 9-5 yenerek turnuvanın üçüncüsü oldu. Finalde ise Kayseri GESK ile Boğaziçi ESK karşı karşıya geldi. Maçı, Boğaziçi ESK 11-6 kazanarak turnuvanın şampiyonu oldu.
Turnuvanın ardından dereceye giren takımların kupaları ve madalyaları verildi. Boğaziçi ESK, şampiyonluk kupasını Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz´un elinden alırken, ikinci Kayseri GESK´in kupasını Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürü Tuğba Gökçen, üçüncü TURGED Kahramanmaraş Siyah Takımı´nın kupasını Türkiye Görme Engelliler Derneği Genel Başkanı Fatih Karadayı verdi.