casino siteleri

UÇAR: KAZANMAMIZ GEREKEN BİR MAÇI ZOR ŞARTLARA RAĞMEN KAZANDIK

Spor Haber Girişi : 20 Nisan 2015 11:29
UÇAR: KAZANMAMIZ GEREKEN BİR MAÇI ZOR ŞARTLARA RAĞMEN KAZANDIK
Şampiyonluk mücadelesi v

Şampiyonluk yolunda son düzlüğe girdiklerini ve bu süreçte hataya yer olmadığını belirten Hocamız Feyyaz Uçar, "Kazanmamız gereken bir maçı zor şartlara rağmen kazandık. Son düzlükte artık hataya yer yok. 3 puanı 3 golle almamız güzel oldu. Oyun olarak fena değildik. Eksik oynamamıza rağmen sonuca gitmesini bildik. Artık son iki maç. Bu maç bize 1 beraberlik opsiyonu kazandırdı. Biz o opsiyonu kullanmadan mutlu sona ulaşmak istiyoruz" dedi.

Deprem konutları

Defans oyuncusu Mehmet Enes Sığırcı'nın kırmızı kartla oyundan atılmasından sonra oyuna yaptığı müdahaleyle ilgili de konuşan Feyyaz Uçar, işlerin iyi gitmemesinden dolayı Osman'ı oyuna alarak müdahalesini yapmak zorunda kaldığını kaydetti.

Tecrübeli teknik adam, "Tabi Emrah'ı mecburen çıkartmak üzücü oldu. Ama onu çıkarmak zorunda kaldık. Ondan sonraki süreçte Aydın'ın gol atması bize çok büyük bir avantaj sağladı. Aydın'ın yerine Hüseyin'i koyduk, Hüseyin bizi rakip kaleye taşıdı. O da top bizdeyken takımını inanılmaz rahatlattı. Oyuncularım bugün ellerinden geleni yaptılar. Hepsini tebrik ediyorum. Biz erkenden havaya girmeyeceğiz. Ayaklarımız yere basacak. Sonuçta bu mücadele son haftaya kadar devam edecek" diye konuştu.

Esenlik haber arası