casino siteleri

UEFA Konferans Ligi´nde en güzel gol Sivassporlu Erdoğan Yeşilyurt´tan

Spor Haber Girişi : 13 Haziran 2023 10:00
UEFA Konferans Ligi´nde en güzel gol Sivassporlu Erdoğan Yeşilyurt´tan
DG Sivasspor´da forma giyen Erdoğan Yeşilyurt´un bu sezon İtalyan temsilcisi Fiorentina´ya attığı gol, UEFA Konferans Ligi´nde yılın gol
DG Sivasspor´da forma giyen Erdoğan Yeşilyurt´un bu sezon İtalyan temsilcisi Fiorentina´ya attığı gol, UEFA Konferans Ligi´nde yılın golü seçildi.
UEFA, Avrupa Konferans Ligi´nde 2022-2023 sezonunun en iyi golünü açıkladı. Sivassporlu Erdoğan Yeşilyurt´un, İtalya Serie A takımı Fiorentina´ya, 9 Mart 2023´te oynanan karşılaşmada attığı gol, sezonun en iyi golü seçildi.
UEFA´nın sosyal medya hesabında yer alan açıklamaya göre Erdoğan Yeşilyurt; Moffi (Nice), Immobile (Lazio), Diouf (Basel), Chukwueze (Villarreal), Saponara, Kouame (Fiorentina), Bowen ve Rice´ı (West Ham United) geride bırakarak bu başarıyı yakaladı.

Sivasspor Kulübü´nden paylaşım
Sivasspor Kulübü de konu ile ilgili paylaşımda bulundu. Kulübün sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, "Futbolcumuz Erdoğan Yeşilyurt´un Fiorentina´ya attığı gol, UEFA Konferans Ligi´nde yılın golü seçildi. 16 Mart tarihinde sahamızda oynanan maçta ceza sahası dışından kaleye adeta bir füze gönderen tecrübeli oyuncumuzun golü sezonun en iyi golü seçildi" denildi.