casino siteleri

Ülker Grubu'ndan Malatya'ya bir müjde var...

Özel Haber Haber Girişi : 03 Şubat 2024 12:56
Ülker Grubu'ndan Malatya'ya bir müjde var...
Ülker Grubu'ndan Malatya'ya bir müjde var...


Ak Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan Ülker Grubu'nun Malatya'ya bir müjdesi olduğunu söyledi.

Deprem konutları

 

Ak Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan sosyal medya hesabında  açıklama yaptı.
Babacan Bir süredir İl Milli Eğitim Müdürümüz ile, Malatya'da yıkılmış olan okulların listesini çalışıyoruz. Devletimizin faaliyetleri bir yandan sürerken bir yandan da nazımızın geçtiği Türkiye'nin önde gelen iş insanları ve ailelerini ziyaret etmeye başladım.

 

Hafta başında Galatasaray SK Başkanı Sayın Dursun Özbek sağolsun TOKİ ile görüştü ve ayrılan meblağın gerekli kısmının Malatya'ya aktarılmasını sağlıyor. Bu vesileyle kendilerine bir kez daha Malatya adına teşekkürlerimi sunuyorum. 

 

Şimdi ikinci durağımız, aynı zamanda yakın bir hukukumuzun olduğu Sayın Murat Ülker ve Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Ali Ülker oldu. Buluştuk, hasbihal ettik. Malatya'daki okul ihtiyaç listesini kendilerine sundum ve listedeki en fazla derslik sayısına sahip en büyük okulunu Ülker ailesi olarak yapma sözünü verdiler.

Detayları İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz Yıldız Holding ile birlikte çalışıp en kısa sürede hazırlanacak protokolü imzalayacağız ve merkezde ihtiyacımız olan bir büyük okulumuzu Ülker Grubu yapacak.

Hem Sayın Murat Ülker'e hem Sayın Ali Ülker'e, hiçbir tereddüt göstermeksizin verdikleri olumlu cevapları ve samimi ve nazik yaklaşımları için hassaten teşekkür ediyorum. 

Ayrıca Malatya'ya ve tüm Malatyalılara özel selamlarını iletmemi rica ettiler...

Bundan sonra da şehrin ihtiyacının karşılanmasında devletimize yardımcı olan tüm kıymetli iş insanlarımızla ve kurumlarımızla birlikte yol yürüyerek Malatya'yı hep beraber toparlayacağız.

YouTube Haber arası

Var olsunlar...

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.