casino siteleri

Umut Nayir Bir anlık dalgınlıkta top bize değmeden gol yedik”

Spor Haber Girişi : 24 Aralık 2018 19:30
Umut Nayir Bir anlık dalgınlıkta top bize değmeden gol yedik”
Bursaspor’un golcü futbol

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında sahasında Evkur Yeni Malatyaspor’u konuk etti. Müsabaka 1-1 eşitlikle tamamlandı. 

Deprem konutları

Bursaspor’un golcü futbolcusu Umut Nayir Aytaç Kara ile Bursaspor’un  orta saha oyuncusu Aytaç Kara geçen senelerde Yeni Malatyaspor forması giymişlerdi. Aytaç Kara'nın maç içerisinde sanki birileriyle hesaplaşmak adına top oynadığı düşünüldü

Bursaspor’un golcü futbolcusu Umut Nayir, Evkur Yeni Malatyaspor maçında ikinci yarının başında top ayaklarına değmeden bir anlık gol yediklerini söyledi. 
Yeşil-beyazlı takımda Diafra Sakho’nun sakatlanmasının ardından son haftalarda forma şansı bulan Umut Nayir, oynadığı futbolla formayı kolay kolay teslim etmeyeceğini gösterdi. Akhisar Belediyespor maçında oyuna sonradan girdikten sonra iki gol atan ve takımın 3 puanı almasından büyük rol oynayan genç golcü, Evkur Yeni Malatyaspor maçında da müthiş bir gol vuruşuna imza attı. Röveşata ile sezonun en iyi gollerinden birine imza atan Nayir, ikinci yarı gol sayısını yükseltmeyi hedefliyor. 

“İkinci yarı daha çok puan toplamak istiyoruz” 
Dün oynanan müsabakayı değerlendiren Nayir, “Lig ikincisine karşı oynadık. Oyunun bütün bölümünde hakimdik. Bir anlık dalgınlıkta top bize değmeden gol yedik. Üzerinde düşünmemiz gereken bir konu. İzleyenleri oyun olarak mutlu ettik. Hedeflediğimiz puanda değiliz. İkinci yarıda geçmişten ders toplayıp, daha çok puan toplamak istiyoruz” dedi. 

Aytaç Kara: “Kaçan 3 puanın sorumlusu benim” 

Esenlik haber arası

Bursaspor’un yetenekli orta saha oyuncusu Aytaç Kara, Evkur Yeni Malatyaspor müsabakasındaki beraberliğin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada kaçan 3 puanını sorumlusunun kendisinin olduğunu söyledi. 
Yeşil-beyazlı takım, dün ilk yarının son maçında sahasında Evkur Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Müsabakanın 90+8'inci dakikasında penaltıdan yararlanamayan Aytaç Kara, sosyal medya hesabından açıklamada bulundu. Kara, “Kaçırdığım penaltıda benden daha çok üzülecek kimse yok. Kaçan üç puanın sorumlusu benim. Bütün takım arkadaşlarımın ayağına yüreğine sağlık. Destek mesajı atan herkese teşekkürler. Her zaman daha iyisi için mücadeleye devam” dedi.