casino siteleri

Vahap Küçük’ten Şok İddia

Özel Haber Düzenleme Tarihi : 08 Haziran 2020 09:04 Haber Girişi : 08 Haziran 2020 09:03
Vahap Küçük’ten Şok İddia
Vahap Küçük’ten Şok İddia

Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük sosyal Medyada açıklama yaparak 1000 kişiye iş imkanı sağlayacaktık CHP buna karşı çıktığını iddia etti.

Deprem konutları

 

Başkan Küçük CHP Doğanşehir ilçe başkanlığı tarafından karşı çıkılan bahse konu yerin Alımı açık artırma usulüyle yapılan ihalede Doğan Tekstil adına alınmıştır. Bu atölyede ise ilçemiz genelinde 1000 kişi evine ekmek götürecektir. Amacımız ilçemizdeki işsizlik oranını azaltarak insanlara fayda sağlamak, her eve ekmek girmesini temin etmek üzere faaliyete girecektir. 

YouTube Haber arası

Bu hizmeti; insanlar arasında hiçbir ayrım yapmaksızın, her kesime, ihtiyacı olan her vatandaşa hitap etmek üzere sağlamaktayız. Bizim yaptığımız hizmetin siyaseti yoktur. Eğer öyle yapmış olsaydık, fabrikalarımızda ve seçildiğimiz ilçede belediye bünyesinde sadece biz hitap edenleri çalıştırıldık. Oysa biz insanı insan olarak görürüz, iş ve çalışma konusunda insanlar arasında ayrım yapmayız. Bu hep böyle olmuştur, bundan sonra da böyle devam edecektir. Gönül isterdi imkanı olan Doğanşehirli iş adamı ilçemize yatırım yapsın, insanların derdine ilaç olmaya çalışsın. Siz değerli hemşehrilerime soruyorum yaptığımız çalışmalar yanlış mı?