casino siteleri

Vali Kalkancı: “Kadınların çalışma hayatında yer almalarını destekliyoruz”

Bölge Haber Girişi : 04 Kasım 2017 14:11
Vali Kalkancı: “Kadınların çalışma hayatında yer almalarını destekliyoruz”
Adıyaman Genç Kuşak Giriş
Adıyaman Genç Kuşak Girişimci Kadınlar Derneği ile Kent Kadın Konseyi Vali Nurullah Naci Kalkancı’yı ziyaret etti.

Adıyaman Genç Kuşak Girişimci Kadınlar İstihdam Derneği Başkanı Birsen Günay ve dernek yönetim kurulu üyeleri ile Kent Kadın Konseyi Başkanı Gülsüm Öncel ve konsey üyeleri Vali Nurullah Naci Kalkancı’yı makamında ziyaret etti.

Adıyaman Genç Kuşak Girişimci Kadınlar İstihdam Derneği Başkanı Birsen Günay, ziyarette dernek üyelerini tek tek tanıtarak, genç girişimci kadınlar olarak Adıyaman’da yürüttükleri çalışmalar ve hayata geçirmeyi düşündükleri projelerle ilgili Vali Kalkancı’ya bilgi verdi.

Adıyaman Genç Kuşak Girişimci Kadınlar ve İstihdam Derneği Başkan ve üyeleri ile Kent Kadın Konseyi Başkan ve üyelerinin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Nurullah Naci Kalkancı, “Kadınların çalışma hayatında daha fazla yer almalarını sağlayacak her türlü girişimi her zaman destekliyoruz ve desteklemeye de devam edeceğiz. Girişimci ruhlarını ortaya koyan tüm kadınlarımızı bir kez daha kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaret sonunda Adıyaman Genç Kuşak Girişimci Kadınlar İstihdam Derneği Başkanı Birsen Günay, Vali Kalkancı’ya dernek üyesi bir bayan tarafından yapılan bakır rölyef bir tablo takdim etti.