casino siteleri

VALİ TOPRAK: MEDENİYETİMİZİN BEŞİĞİ OLAN MALATYA'YA GELMİŞ BULUNUYORUZ

Malatya Haber Girişi : 16 Haziran 2016 23:10
VALİ TOPRAK: MEDENİYETİMİZİN BEŞİĞİ OLAN MALATYA'YA  GELMİŞ BULUNUYORUZ

Son valiler kararnamesiyle İzmir’den Malatya’ya atanan Vali Mustafa Toprak, görevine başladı.

Uçakla Malatya’ya gelen Vali Toprak, havalimanında Vali Vekili Miktat Alan, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, vali yardımcıları ve eşleri, İl Jandarma Komutanı Albay Şerafettin Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve STK temsilcilerince karşılandı.

Vali Toprak için daha sonra valilik önünde karşılama töreni yapıldı. Toprak, valilik binasına girerken toplanan vatandaşların yanına giderek, "Malatya’ya geldik ve göreve inşallah başlıyoruz. Hep birlikte iyi bir şekilde güzel hizmetleri vatandaşlarımıza çalışırız tüm yöneticilerimizle birlikte." dedi.

Valilik binasında toplantı salonunda basın mensupları ile bir araya gelen Toprak, "Medeniyetimizin beşiği olan Malatya’ya gelmiş bulunuyoruz. Bildiğiniz gibi son valililer kararnamesi ile İzmir ilinden, güzel bir ilden, yine ülkemizin bir başka güzel yeri olan kadim medeniyetleri bünyesinde barındıran Battalgazi’den, Somuncubaba’dan nasiplenmiş, güzellikleri tüm kadim kültürü medeniyete dönüştürmüş, bu medeniyeti insanı değerlerle birlikte gerçekleştirmiş güzel bir ile geldik ve bu saat itibariyle de göreve başladım." ifadelerini kullandı.

Vali Toprak, konuşmasına şöyle devam etti: "Biz de bu sorumluluğumuzu ve yükümlülüğümüzü Malatya’yı ekonomik, sosyal, kültürel, sanatsal, spor ve tüm alanlarda güçlendirmek adına, iyi kılmak adına, o noktada mamur hale getirmek adına, mevcut güzelliğine daha da güzellikler katmak üzere el birliği ile çalışacağız. Bu çalışmayı yaparken şüphesiz bakışımız insan odaklı olacak, vatandaş odaklı olacak, sevgiyi, merhameti, adaleti ve kimsesizleri önemseyen ve bu manada iyi bir diyalogu, ilişkiyi, koordinasyonu sağlayacak bir bakış açısını ve çalışma bakışını da yerleştirmiş olacağız. Bunu da hedeflediğimizi ifade etmek istiyorum."

"TERÖR ÖRGÜTLERİ BERTARAF EDİLECEK"

Terörle mücadele konusuna da değinen Toprak, "Gerek emniyet teşkilatımız, gerekse jandarma teşkilatımız, gerekse askeri birimler iyi bir paylaşım içerisinde huzur ve sükunun sağlanması noktasında çalışmalarımızı eksiksiz, o manada da yürüteceğiz. Bu manada yapılması gereken tüm terör örgütleriyle ilgili olmak üzere paralel devlet yapılanması da dahil her türlü devlet aleyhine gelişecek olumsuzlukları bertaraf etmek ve odakları ortadan kaldırmak noktasında her türlü gayreti devletin valisi olarak ve tüm bakanlarımızın ayrı ayrı olarak burada idari ve siyasi organı olarak, siyasi derken bakanlık politikalarının uygulanması noktasında ifade ediyorum, her türlü çalışmayı ifade ettiğim sınırlar içerisinde gayretle yerine getireceğimize de dikkatinizi çekmek istiyorum." diye konuştu.

Deprem konutları