casino siteleri

Vali Yırık, kas hastası Nurçin´e forma hediye etti

GENEL Haber Girişi : 10 Kasım 2020 10:49
Vali Yırık, kas hastası Nurçin´e forma hediye etti
Elazığ´da 20 yıl önce yakalandığı milyonda bir görülen kas gevşekliği (duchenne muscular dystrophy miyopati) hastalığı nedeniyle 3 makineye bağlı yaşayan ancak yaşama azmi ile bir çok kitap yazan Nurçin Arlı´yı Vali Erkaya Yırık evinde ziyaret ederek forma hediye etti.
10 yaşında yakalandığı milyonda bir görülen kas gevşekliği hastalığı nedeniyle iki kez kalbi durduktan sonra 3 makineyle yatağa bağımlı yaşamaya başlayan 30 yaşındaki Nurçin Arlı, yaklaşık 4 yıldır tek parmağı ile kitap yazıyor. 2016 yılında yazmaya başlayan Arlı, ilk kitabı olan `Vatan Gözlüm´ü önceki sene çıkarmayı başardı. Ardından sosyal sorumluluk projesinde yer alarak 10 yazarla birlikte `Sessizsiniz´ adlı kitabı için yazan Arlı, son olarak aşk, dram ve sosyal mesajlar üzerine üçüncü eseri olan `Tahta Salıncak´ adlı romanını çıkarttı.
Yazmaya devam eden Nurçin Arlı´yı, Vali Erkaya Yırık evinde ziyaret etti. Arlı´nın yazdığı kitapları inceleyen ve kendisinden bilgi alan Vali Yırık, tuttuğu Galatasaray´ın formasını da kendisine hediye etti. Arlı´nın ailesiyle de sohbet eden Yırık, her zaman yanlarında olduklarını aktardı.
Arlı, 4 yıl önce İHA´nın haberiyle sesini duyurarak hem kitaplarının çıkarabilmiş, hem de çok sevdiği Galatasaray´ın maçını kısa süreliğine sahadan izleyerek futbolcuları ile bir araya gelmişti.