casino siteleri

VALİLİĞİN ÖNÜNDE KENDİNİ YAKTI

Gündem Haber Girişi : 15 Nisan 2015 14:42
VALİLİĞİN ÖNÜNDE KENDİNİ YAKTI

Ali Özbay, isimli vatandaş Malatya Valiliği önünde 5 yıldır alamadığı engelli maaşının 1 ay önce yeniden bağlandığını, ancak borçları olduğunu ve evinde yiyecek hiçbir gıda maddesi bulunmadığını belirterek görevlilere tepki gösterdi.

Deprem konutları

Özbay, "Yeşilyurt Sosyal Yardımlaşma Vakfı görevlileri hakkında şikayet başvurusu yaptım ancak sonuç alamadım. Valiliğe dilekçe verdim. Hiç haber vermediler. Niye kimse soruşturma açmıyor?" dedi.

BENZİN DÖKEREK KENDİNİ ATEŞE VERDİ

Yanında getirdiği pet şişe içerisindeki benzini üzerine döken Ali Özbay, daha sonra çakmakla kendini ateşe verdi. Üzerindeki eşyalar kısa sürede yanan Özbay bir süre sonra yere yatarak alevleri söndürmeye çalıştı. Çevredeki vatandaşlar vatandaşlar, üzerlerindeki elbiselerle ateşi söndürmeye çalıştı. Vatandaşların çabalarıyla yangın söndürüldü. Vücudunun bir kısmı yanan Özbay sağlık ekibi tarafından hastaneye kaldırıldı.

YouTube Haber arası

Ali Özbay, 29 Ocak 2015 tarihinde de Yeşilyurt Kaykamamlığı önünde kendini ateşe vermişti. Özbay'a o eyleminde kısa sürede müdahele edilmişti. Bu kez müdahale uzun sürünce vücudunda ciddi yanıklar oluştuğu öğrenildi.