casino siteleri

VALİMİZ BAŞTACIMIZ…

Malatya aslında çok şanslı bir kent. İlimize gelen Valilerimiz hakikaten , “Ben Malatyalıyım”diyen  herkesten daha çok Malatyalı oluyor ve haliyle kazanan Kentimiz oluyor…

Malatya Valisi Süleyman Kamçı, hakikaten spora ve sporcuya gönül veren, destek veren ender valilerimizdendir. Çalışkan, insancıl, halkla iç içe olan bir Valiye sahibiz kent olarak çok şükür.Bu kadar artısı olan bir Vali’yle , uğraşmak yerine, takdir etmek gerekmez mi?.. Neden boş beleş yazılar yazarak, Sayın Valimizi eleştiri bombardumanına tutarız anlamış değilim.

Son zamanlarda  bazı yerel medya veryansın eder sayın valimize. Sebeb nedir dediğimizde ise, bize fair play örnekleri sunarlar. Sayın Valimizi topa tutarlar makaleleriyle…Bildiğiniz gibi geçenlerde Malatya’ya kampa gelen Adanademirspor yetkilileri ile Yeni Malatyaspor taraftarları arasında sadece ve sadece ağız dalaşı yaşanmış ve bu olayların büyümemesi açısından ilin söz sahibi Sayın Valimiz , A.Demirspor yetkileleri ile görüşme yapmış, ve gitmeleri açısından kendileri beyan vermiştir. Bu olay karşısında sayın valimizi eleştiren zihniyetlerin alınlarını karışlamak isterim. Ve akabinde fair play örneklerini  bizlere ve akabinde sayın valimize göstermesinler.Akıllı olsunlar otursunlar oturdukları yerde…

Olayın gelişimi Adana’da oynanacak PTT 1.lig müsabakasında giden taraftarlarımızı geri göndermekle kalmayan Adana Valiliği ve akabinde, staddda olan taraftarlarımızın güvenliğini sağlayamadıkları gibi taraftarlarımızı ezen zihniyette sizce, fair play örnekleri sergilenmeyesi gerekmez miydi?... Neden  hep bizim taraftarlarımızdan  fair play örnekleri isterler. Bizim taraftarlarımız gelen misafir taraftarlarını en güzel şekilde ağırlar ve uğurlarlar.23 senedir takip ettiğim bu takım iddaa edebilirim ki en çok ezilen takımlar arasındadır.

Şimdi aslan gibi bir valimiz var, ve biz valimizi eleştiriyoruz. Yazıklar olsun.. Sizin bildiklerinizi Sayın Valimiz bilmiyor ya, sizin bildiğiniz fair play örneklerini bilmiyor ya valimiz…Çıkmışsınız kendi kendinize yok çiçeklerle karşılayın, yok gidin destek olun A.Demirspora şudur budur. Tabiki oturduğunuz yerde ahkam kesmek ne kadar kolay değil mi?...Gecesini gündüzüne katan ve her deplasmanda kaplanlar gibi takımlarının yanında olan taraftarlarımız gibi uykusuz, eşinden ve çocuklarından yoksun deplasmanınız yok. Siz sadece oturursunuz ahkam kesersiniz.

Bugünden itibaren Sayın Valimizin yanında olmayanları ben hain olarak görürüm Kimse kusura bakmasın.Sayın Valimizi ateşin önüne atmak, vefasızlıktır. Ki Koskoca Valimiz gelen 40 kişiyi koruyamıyacak kadar da aciz değildir.