casino siteleri

Vargas'a Fahri Hemşehrilik verilsin

Spor Haber Girişi : 04 Eylül 2023 15:42
Vargas'a Fahri Hemşehrilik verilsin
Veli Ağbaba'dan Vargas açıklaması

CEV Avrupa Şampiyonası’nda Sırbistan'ı yenerek altın madalyanın sahibi olan A Milli Kadın Voleybol Takımı tüm Türkiye'ye büyük bir coşku yaşatırken CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’dan dikkat çeken bir teklif geldi.

Deprem konutları

Ağbaba, kendisini 'Malatyalı' olarak tanıtan, finale 41 sayıyla damgasını vuran Melissa Vargas'a Malatya'nın fahri hemşerilik beratı verilmesini istedi.

 

Ağbaba, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Cumhuriyetin 100. yılında tarih yazarak Türkiye'ye büyük bir gurur yaşattığını kaydederek, "Başta Türkiye Voleybol Federasyon başkanı Hemşehrim Mehmet Akif Üstündağ ve Malatyalı Vargas başta olmak üzere A Milli Kadın Voleybol Takımımızı yürekten kutluyorum." ifadelerini kullandı.

 

MALATYA SEVDASI TESCİLLENMELİDİR 

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, "şampiyonluğun önemli isimlerinden, kendisini her fırsatta Malatyalı olarak dile getirip, şehrimizin tanıtımına katkıları olan Melissa Vargas'a fahri hemşehrilik beratı verilerek Malatya sevdası tescillenmelidir” ifadelerini kullandı.

 

ÜSTÜNDAĞ'IN İSMİ BİR TESİSE VERİLMELİ 

YouTube Haber arası

Ağbaba; "Şehrimizin yetiştirdiği önemli değerlerden, göreve geldiği ilk günden itibaren ortaya koyduğu büyük projelerle Türkiye’nin isminin voleybolda dünyada duyulmasını sağlayan, Türkiye Voleybol Federasyon başkanı Mehmet Akif Üstündağ isminin şehrimizde bir spor tesisine verilerek yaşatılmasını talep ediyoruz “dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.