casino siteleri

Vatandaştan Tepki

Malatya Haber Girişi : 16 Ağustos 2022 12:06
Vatandaştan Tepki
Malatya'da mesire alanlarından giriş ücreti alınması vatandaşlar tarafından tepkiyle karşılanıyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin mesire alanlarından para toplaması vatandaşların tepkisine neden oluyor. Özellikle Horata ve İnderesi mesire alanlarından alınan ücretlerle vatandaşları bezdirmiş durumda. Her platformda sosyal belediyecilik anlayışına vurgu yapan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın vatandaşların bu tepkisini nasıl karşılayacağı merak konusu olurken, BuSabah gazetesine konuşan bazı vatandaşlar, mutlaka buna bir çözüm bulunması gerektiğini ifade ediyor.

Deprem konutları

 

Malatya’nın sembol mekânlarından ve Malatya ile özdeşleşmiş bir alan olan Horata Mesire Alanı’na gitmek isteyen bir Malatyalının mutlaka giriş için 30 ve ya 40 TL’yi gözden çıkarttığı bugünlerde, Malatyalılar mesire alanlarına para ödemek istemediklerini ifade etti.

 

 “HİZMET PARAYLA OLMAZ”

 

Sosyal belediyecilik derken Başkan Gürkan’ın neyi kastettiğini soran Vatandaşlar, “Sosyal belediyecilik öyle bir sözcük oldu ki, her platformda dile getiriliyor. Sosyal belediyecilik belediyelerin vatandaşlarına sunmakta yükümlü olduğu faaliyetler olarak tarif edilir. Evet, büyükşehir belediyesi vatandaşlarına bazı hizmetler sunuyor ama bunlar belediyelerin asli görevleri. Belki mesire alanlarına çok fazla para harcandı. Belki bu nedenle giriş paraları alınıyor. Belediyeler yol yapıp, asfalt da döküyor, belediye bunlara da para harcıyor. O zaman her yola adım atan insandan ayakbastı parası alsınlar. Çöp konteynırı koyuyor, bunun da parasını vatandaşlardan alsın. Hizmet parayla olmaz” diye konuştular.

 

Hüseyin Kocaman BuSabah Gazetesi

YouTube Haber arası

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Selahattin 16 Ağustos 2022 17:36

    Para alınsın ama hizmette yapılsın ama horasan çok güzel her kamelyqda aydınlatma pirizi var, ama Beydağ öyle degil aydınlatmalar masallardan uzak bir bile yok en kötüsü orduzu tas kalıp korumaların parasıyla bir kamelya alı ır ne yapıyorlar ama boş ayrıca yazın 12 de kapanması saçma vatandaş 12 kadar otursun 12,30 kapatılsın saat 11 başlıyor kapatıyoruz üçtet konusuna gelince alsınlar ama hizmet yapsınlar ama hizmet ve temizlik yok saygılar sunuyorum inşallah dikkate alınır