casino siteleri

Veliler ile öğretmenler e-randevu sistemi ile görüşebilecek

Eğitim Haber Girişi : 20 Eylül 2023 13:52
Veliler ile öğretmenler e-randevu sistemi ile görüşebilecek
Sivas Millî Eğitim Müdürlüğü, veli-öğretmen görüşmelerinin e-randevu sistemi üzerinden gerçekleştirilmesi için yazılım geliştirdi. Ve
Sivas Millî Eğitim Müdürlüğü, veli-öğretmen görüşmelerinin e-randevu sistemi üzerinden gerçekleştirilmesi için yazılım geliştirdi. Veliler tarafından büyük ilgi gören sistem, veli-öğretmen görüşmelerinin daha planlı ve verimli bir şekilde yürütülmesini sağladı.
Sivas İl Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin´in talimatları istikametinde veli-öğretmen görüşmelerini düzenli bir şekilde gerçekleştirebilmek için e-randevu sistemini faaliyete geçirdiklerini ve tamamı Sivas Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından geliştirilen bir yazılımla veli ve öğretmenleri buluşturmaya başladıklarını belirtti.
Öğretmenlerle velileri, e-randevu sistemini kullanarak en uygun vakitte bir araya getirmeyi maksatladıklarını belirten Yener, veli-öğretmen görüşmelerinin eğitimin önemli bir ayağı olduğunu ve bu görüşmelerin çocukların geleceği açısından belirleyici rol oynadığını ifade etti.
Yener; "Bu nedenle hem velilerimiz hem de öğretmenlerimiz açısından en doğru zamanda, en doğru yerde, en verimli şekilde bu görüşmelerin yapılması çok önemli." dedi.
Bakan Tekin´in talimatı üzerine Sivas İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan e-randevu sistemi üzerinden organize edilen veli-öğretmen görüşmelerinin zaman yönetimi açısından ve görüşme verimi açısından hem veliler, hem öğretmenler, hem de okul idareleri tarafından büyük memnuniyetle karşılandı.
Veliler, online randevu sistemine https://sivasarge.meb.gov.tr/erandevu web adresi üzerinden erişim sağlayabiliyor.