casino siteleri

Venk caddesinde yenileme çalışmaları

ÇEVRE Haber Girişi : 05 Ekim 2023 15:05
Venk caddesinde yenileme çalışmaları
Malatya Büyükşehir Belediyesi değişim-dönüşüm çalışmaları çerçevesinde Venk Caddesi´nde yol açma ve genişletme çalışmalarına baş
Malatya Büyükşehir Belediyesi değişim-dönüşüm çalışmaları çerçevesinde Venk Caddesi´nde yol açma ve genişletme çalışmalarına başladı.
Yapılan yol açma genişletme çalışmalarının ardından asfalt çalışmalarına başlanacak.
6 Şubat depremlerinde en az derecede etkilenen alanlardan Venk Caddesi´ndeki çalışmaları yerinde inceleyen Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanı Hakan Demir bölgedeki çalışmaları bir bütün olarak ele aldıklarını söyledi.
Malatya genelinde yol çalışmalarının devam ettiğini belirten Demir, "Venk Caddesi´nde imar yolları üzerinde yol açma ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ)´nin deposundaki deplase çalışmaları devam ediyor. Şu anda terasman işlemini bitirmeye, arkasından plent-miks temel tabakasını (pmt) ve daha sonra asfaltını sermeye başlayacağız. Böylece önemli bir imar yolumuzu ve depremden en az etkilenen bir bölgenin yollarını da tamamlamış olacağız. Çalışmalar sonucunda Venk bölgesinde yaşayan halkımızın daha konforlu ve daha güzel bir yolu kullanmalarını sağlayacağız" dedi.
Bağlantı yollarında da çalışmalar yapıldığını ifade eden Demir, "Venk´e bağlanan kırsal yol statüsünde olan başka bir mahalle yolunda da çalışmalarımız devam ediyor. Venk bölgesini bir bütün olarak ele alıyoruz. Venk Caddesi´ndeki imarlı yollarımız ile Venk Mahallemizin kırsal yollarını da tamamlayarak buradaki işlerimizi bir bütün olarak bitirmiş olacağız" diye konuştu.