casino siteleri

Verdiğimiz her söz yerine getirildi

Diğer Haber Girişi : 20 Mart 2015 17:19
Verdiğimiz her söz yerine getirildi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Başkanı Nükhet Hotar, geçtiğimiz günlerde atamaları gerçekleştirilen engelli öğretmen kadroları ile ilgili yazılı açıklama yaptı.

Deprem konutları

Nükhet Hotar, 300 kişilik engelli öğretmen alımı yapılacağının ilan edilmesinden sonra AK Parti Sosyal İşler Başkanlığı ile görüşen engelli öğretmen temsilcilerinin, kontenjanın artırılmasına yönelik talepte bulunduğunu anımsattı.

Talebin değerlendirildiğini ve ilgili bakanlıklarla görüşüldüğünü aktaran Hotar, şunları kaydetti:

"İlgili bakanlığımızdan sınırlı kontenjan açıklamasından sonra kontenjanın genişletilmesine yönelik çalışma başlatılmasını rica ettik. Görüşmeler neticesinde gerek Devlet Personel Başkanlığı gerekse Milli Eğitim Bakanlığı nezdinde başlatılan girişimlerle şartları tutan, başvuru yapmış tüm engelli öğretmenlerimizin atamasının yapılması yönünde bir karar çıktı. Son olarak geçen hafta 541 engelli öğretmen adayımızın ataması gerçekleştirildi. Hepsine hayırlı, uğurlu olsun. Bu konuda gerekli hassasiyeti gösteren gerek Partimiz Engelliler Koordinasyon Merkezi Başkanlığımıza gerekse Bakanımız Sayın Nabi Avcı'ya teşekkürlerimi iletiyorum."

Nükhet Hotar, "Devrim niteliğinde bir uygulama ile başvuru yapan tüm engelli öğretmen adaylarımızın ataması gerçekleşti" ifadesini kullandı.

Hotar, ayrıca AK Parti dönemlerinde engellilerle ilgili her alandaki çalışmaların ivme kazandığını dile getirerek, icraatların sözde kalmadığını, eğitimden sağlığa, sağlıktan istihdama engellilere yönelik verdikleri her sözün yerine getirildiğini belirtti.

YouTube Haber arası

Nükhet Hotar, "Son iki yıl içinde 13 bine yakın engelli vatandaşımız memur olarak atandı. 2002'de kamuda 5 bin 777 engelli memur çalışırken bugün bu sayı 34 bin 88'e çıktı" açıklamasında bulundu.