casino siteleri

VERECEĞİNİZ OYLAR ÜLKENİN KADERİNİ BELİRLEYECEK”

Siyaset Haber Girişi : 19 Ekim 2015 19:55
VERECEĞİNİZ OYLAR ÜLKENİN KADERİNİ BELİRLEYECEK”
AK Parti Malatya Milletv

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, Kasım'da yapılacak olan genel seçim kapsamında çalışmalarına hız verdi. Seçim çalışmaları kapsamında merkez Samanköy, Kendirli, Kuyulu, Görgü ve Gözene mahallelerini ziyaret eden Milletvekili Tüfenkci, vatandaşlarla bir araya geldi. 1 Kasım'da yapılacak olan seçimin önemine vurgu yapan Tüfenkci, “Huzurumuza, istikrarımıza, birliğimize dirliğimize kardeşliğimize yeniden daha güçlü bir şekilde sahip çıkacağız ve 1 Kasım’da Türkiye’nin önünü hep beraber yeniden açacağız” dedi.
“ELLERİNİ TAŞIN ALTINA KOYMAKTAN ÇEKİNDİLER”
Türkiye'nin yeniden güçlü bir şekilde yoluna devem etmesi için güçlü bir iktidara ihtiyacının olduğunun altını çizen Tüfenkci, 7 Haziran sonrası oluşan tabloda muhalefetin iktidar olmak istemediğini ve ellerini taşın altına koymaktan çekindiğini söyledi. Tüfenkci, "7 Haziran'da sizler, bizlere destek vererek, sahip çıktınız. Ama 7 Haziran'dan sonra oluşan tablo sonucunda herkes neden hükümet oluşmadığını gördü. İktidar olmak istemeyen muhalefet partileri var. Dolayısıyla ellerini taşın altına koymaktan çekindiler. CHP'li Malatya milletvekili de, seçim sonuçlarından sonra 'Kılıçdaroğlu'na başbakanlık verilmezse, bu iş olmaz' demişti. Böyle bir tabloyla siz milletin huzuruna giderseniz, milletin teveccüh ettiği ve bu milletin omurgası olan AK Parti'yi yok saymaya çalışırsanız elbette ki bu ülkede hükümet kurmak zorlaşır” şeklinde konuştu.
Tüfenkci, milletin 1 Kasım'da vereceği oyun Türkiye'nin kaderini belirleyeceğini kaydetti. Tüfenkci,“1 Kasım'da inşallah sizler bunu düzelteceksiniz. Ben öyle inanıyorum. Sizin vereceğiniz bir oy, Türkiye'nin kaderini belirleyecek. Bu oy istikrardan ve huzurdan yana olursa, Türkiye'nin önü açık. Ama verilen oylar iktidar çıkartmazsa ve Türkiye bir hükümete kavuşamazsa, Türkiye git gide geriler, bir Suriye, bir Yunanistan olmaktan kendini alıkoyamaz. Yunanistan'a bütün Avrupa sahip çıkıyor. Bize sahip çıkacak millet de yok. Biz ancak kendi kendimizin dostuyuz. Ben inanıyorum ki, 1 Kasım'da aklıselimle hareket edip, bu meselenin memleket meselesi olduğuna karar verip, ona göre oyumuzu kullanacağız” diye konuştu.

Deprem konutları