casino siteleri

Walter Bwalya: "Yeni Malatyaspor´da olduğum için mutluyum"

Spor Haber Girişi : 16 Eylül 2021 13:28
Walter Bwalya:
Yeni Malatyaspor´un Mısır´ın El Ahly takımından transfer ettiği 26 yaşındaki oyuncusu Walter Bwalya, yarın oynayacak olan Fatih Karagümrük maçında görev verilmesi durumunda en iyi şekilde mücadele etmek istediğini söyledi. Walter Bwalya, Yeni Malatyaspor´da mutlu olduğunu belirtti.
Süper Lig´de yarın akşam Fatih Karagümrük´ü konuk edecek olan Yeni Malatyaspor, çalışmalarına Nurettin Soykan Tesisleri´nde devam ediyor. Sakatlıkları bulunan Tetteh, Hafez ve Buğra takımla birlikte antrenmanlara çıkarken, sarı-siyahlıların son transferi Walter da takımla birlikte hazırlıklarını sürdürüyor.
Mısır Ligi´nin El Ahly takımından kiralık olarak Yeni Malatyaspor´a gelen 1,80 boyundaki genç santrfor bugüne kadar oynadığı 79 maçta toplam 24 kez fileleri havalandırdı.
Yeni Malatyaspor´a gelmekten dolayı mutlu olduğunu söyleyen Walter, Süper Lig´i duyduğunu ve milli takımda oynayan bazı arkadaşlarının burada oynadığını belirtti.
Mısır Ligi´nin yeni bittiğini ve 15 günlük dinlenmenin ardından Malatya´ya geldiğini söyleyen Walter, "Henüz yüzde yüz hazır olduğumu söyleyemem ama kendimi hazır hissediyorum. Bu haftaki maçta oynayıp oynayamayacağıma hocamız karar verecek" dedi.
Yeni Malatyaspor´da iyi bir arkadaşlık ortamı olduğunu da ifade eden Walter, Malatya´da olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.