casino siteleri

Yabancılar kültürümüzü mercek altına aldı

Eğitim Haber Girişi : 15 Eylül 2022 15:19
Yabancılar kültürümüzü mercek altına aldı
Portekiz, Hırvatistan ve Romanya´dan gelen öğretmenler, Malatya´da okullarda kültürel konularda çalışma yapıp rapor hazırlayacaklar.U
Portekiz, Hırvatistan ve Romanya´dan gelen öğretmenler, Malatya´da okullarda kültürel konularda çalışma yapıp rapor hazırlayacaklar.
Ulusal Ajans Erasmus KA 210 "Kültürel Mirasın Dijitalleştirilmesi" adlı proje çerçevesinde Portekiz, Hırvatistan ve Romanya´dan öğretmenler Malatya´ya geldi. Yabancı öğretmen heyeti, proje çerçevesinde okullarda kültürel konularda çalışma yapıp rapor hazırlayacaklar. Bu arada, yabancı öğretmen heyeti, Malatya Milli Eğitim İl Müdürü Hatice Özdemir´i ziyaret etti. Samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyarette, proje çerçevesinde okullarda yapılan çalışmalar ve yürütülen projeler ile ilgili bilgiler verildi.
Farklı ülkelerden gelen öğretmenleri Malatya´da misafir etmekten mutluluk duyduğunu dile getiren Milli Eğitim İl Müdürü Hatice Özdemir, "Evrensel değerlere sahip çocuklar yetiştirmede Erasmus projeleri çok önemli vazifeler ifa etmekte ve kültürel etkileşim sağlamaktadır" dedi.