casino siteleri

YAPILACAK İYİ TAKVİYELERLE ÜST SIRALARI HEDEFLİYORUZ

Spor Haber Girişi : 16 Aralık 2015 15:50
YAPILACAK İYİ TAKVİYELERLE ÜST SIRALARI HEDEFLİYORUZ
PTT 1. Lig takımlarından


Pazar günü sahasında Samsunspor’u konuk edecek olan Yeni Malatyaspor’da bu maçın hazırlıkları sürerken, basın mensuplarına açıklamalarda bulunan sol kanat oyuncusu Ramazan Kahya, Adana Demirspor mağlubiyetinin kaza olduğunu, o gün şansın yanlarında olmadığını söyledi.
Ramazan, “Allah’a şükür 5 haftada 4 galibiyet aldık. Adana Demirspor maçını konuşmak dahi istemiyorum. O maç bir kazaydı. Çünkü golü bulduktan sonra hemen ardından şanssız bir gol yedik. O gün şansımız yanımızda değildi. Bu haftaki Karşıyaka maçı bizim için daha önemliydi. Bizim rakibimizdi sonuçta. Allah’a şükürler olsun ki 1-0 galip geldik. Deplasmanda iyi oynuyoruz. İyi oyunumuzu içeride de sürdürmek istiyoruz. İçeride istiyoruz ama bir türlü iyi sonuçlar alamadık. Şimdi önümüzde iki maç var. İnşallah alabildiğimiz kadar puanı toplayıp, devre arasında yapılacak iyi takviyelerle üst sıraları hedefliyoruz” diye konuştu.

Deprem konutları

“BİZİM KISITLI BİR KADROMUZ VAR”
Tecrübeli futbolcu, iç sahada oynanan maçlarda alınan başarısız sonuçların nedenine ilişkin yaptığı açıklamada ise, “Saha zemini kötü. Sonuçta bizim kısıtlı bir kadromuz var. Kısıtlı kadromuz var. Biz haddimizi bilerek oynadığımız zaman her takımdan puan alıyoruz. Son altı haftadır sahada ne yaptığını bilen bir Yeni Malatyaspor var. Çünkü haddimizi bilerek oynuyoruz. Haddimizi bilerek oynadığımız zaman da her takımdan puan ya da puanlar alabiliyoruz. İnşallah Samsun maçında da bunu göstermemiz lazım. İç sahada taraftarımızın da desteğiyle belki bastırıyoruz gol atmak için. Onlara da bir galibiyet armağan etmek istiyoruz ama dediğim gibi biz haddimizi bildiğimiz zaman puanlar alıyoruz. İnşallah bu hafta da onu yapacağız Allah’ın izniyle. Taraftarımıza galibiyet armağan etmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

YouTube Haber arası

“SONUÇTA BİZİM EKMEK PARAMIZ BU”
Kahya, bireysel performansıyla ilgili, “Elimizden gelen mücadeleyi vermek zorundayız. Sonuçta bizim ekmek paramız bu. Herkes elinden gelen mücadeleyi veriyor. İyi oynar, kötü oynar o ayrı. Ama sahaya çıktığı zaman elinden gelen mücadeleyi veriyor. İyi verir, kötü verir, bu kamuoyunun taktiri. Sonuçta dediğim gibi bizim ekmek paramız. Herkes çıktığı zaman iyi mücadele etmek ister” şeklinde konuştu.