casino siteleri

YARISINI DEVLET ÖDEYECEK

Malatya Haber Girişi : 16 Ocak 2017 22:01
YARISINI DEVLET ÖDEYECEK
MALATYA HABER - MALATYA'N

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yeni mezun üniversite öğrencilerinin maaşlarının yarısını bir yıl boyunca devletin ödeyeceğini söyledi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, gençlerin işbaşı eğitim programlarıyla istihdama kazandırmak istediklerini belirterek, "İşbaşı eğitimlerine katılan gençlerimizin veya çalışanımızın neredeyse yüzde 70’i kalıcı istihdama dönüşüyor, önümüzdeki süreçte artı istihdam da diyoruz. Aldığınız her artı istihdamda özellikle stratejik alanlarda özellikle yeni mezun olmuş üniversite gençlerimizde diyoruz ki; ‘yüzde 50’sini biz destekliyoruz. İstihdamdamsa istihdam seferberliğini biz başlatacağız. Her bir yaşta 1 milyon 250 bin genci olan bir zenginliğin sahibiyiz" dedi. 

Deprem konutları

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) arasında, odalarda ve borsalarda kurulacak İŞKUR Hizmet Noktası Protokolü imzalandı. TOBB Kabul Salonu’nda düzenlenen imza törenine, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, İŞKUR Genel Müdürü Mehmet Ali Özkan ve 81 ilin İŞKUR il müdürleri katıldı.

Esenlik haber arası

Müezzinoğlu programda yaptığı konuşmada, "Büyük başarılar sonucu bugün ülkenin büyük hedeflere ve büyük ideallere yürümesinden rahatsız olanların ülkemizin önüne çıkardığı bazı oyunlar, bazı tuzaklar, bazı etik dışı hukuk dışı ayaklanmalar veya tezgahlar neticesi geçtiğimiz yıl bazı olağanüstü sıkıntılar yaşadık. Hala belirli oyunlar, belirli masa başı tezgahlar var. Bu tarihi geçmişimizde de oldu, tarihi gelecekte de olacaktır. Niye? Bir defa büyük millet olma iddiası var ve büyük hedefleri var. 2023 hedefleri o dünyanın en güçlü ilk 10 ekonomisinin oturduğu masaya bu milletin oturmasından rahatsız olanlar var. Bu rahatsız olanlar belirli oyunları kuracak belirli tuzakları kurma gayreti içinde olacak. Bu bazen ekonomik tuzaklar olacak, bazen dövizle, bazen kredi notuyla oynamak, bazen de darbe girişimlerinin arkasında durmak gibi gerçekten insani vicdani, hukuki olmayan birçok tuzakları organize edecekler" diye konuştu.