casino siteleri

"Yatan Adam" olarak bilinen sosyal medya fenomeni kazadan 19 yıl sonra hayatını kaybetti

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 23 Kasım 2023 11:57
Kahramanmaraş´ta 19 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonrası boyundan aşağısı felç kalan ve doktorların bir kaç yıl ömrü kaldığı s
Kahramanmaraş´ta 19 yıl önce geçirdiği trafik kazası sonrası boyundan aşağısı felç kalan ve doktorların bir kaç yıl ömrü kaldığı söylenen "yatan adam" olarak bilinen Ali Konuk´un (44), hayatını kaybetti.
Onikişubat ilçesinde annesi ile birlikte yaşayan Konuk, 2 yaşındayken babasını trafik kazasında kaybetti. Bir fabrikada elektrik teknikeri olarak çalışmaya başlayan Konuk, 2004 yılında meydana gelen trafik kazası sonrası yatağa mahkum oldu. Kaza sonrası doktorların "birkaç yıl ömrü kaldı" dediği Konuk, boynundaki kırıklar ve kesiklerden sonra kollarını ve bacaklarını da kullanamaz hale geldi. Konuk, Youtube´da ´Yatan adam´ isimli kanal açarak yaklaşık 38 bin takipçiye ulaştı. 19 yıldır yatağa mahkum olan Konuk, hayatını kaybetti. Konuk´un sosyal medyadan son paylaşımı ise, "Dini, dili, rengi ne olursa olsun. Sebep ne olursa olsun. Çocukların öldürüldüğü bir dünyada yaşanmaktan utanıyorum" demişti.
Konuk´un cenazesinin Şeyh Adil Cami´nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Şeyh Adil Mezarlığı´na defnedilecek.