casino siteleri

Yeni Malatya Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay kimdir haberimizde

Özel Haber Düzenleme Tarihi : 12 Eylül 2020 10:49 Haber Girişi : 12 Eylül 2020 10:51
Yeni Malatya Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay kimdir haberimizde
Malatya Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı’nın yerine Battal Kanbay atandı.

Malatya Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı’nın yerine Battal Kanbay atandı.
Sultangazi'de Şube Müdürü olarak görev yapan Battal Kanbay, Ali Tatlı’nın yerine Malatya İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

Deprem konutları

 

BATTAL KANBAY KİMDİR 

 

YouTube Haber arası

1980 Malatya Pütürge doğumlu olan Kanbay ilkokulu Tepehan Şükan Köyü’nde, ortaokulu Pütürge Yibo’da liseyi de Malatya Fatih Lisesi’nde okumuştur. Üniversiteyi Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesinde tamamlamıştır. Londra’nın en seçkin okullarında 2 yıl eğitim alan Battal Kanbay yurda dönerek çeşitli illerde 11 yıl öğretmenlik yapmıştır. Başarılı bir öğretmenlik hayatından sonra yönetici kadrosuna geçen Battal KANBAY okul müdürlüğü, il milli eğitim müdür yardımcılığı ve Milli Eğitim Bakanlığında daire başkanlığı yapmıştır. Evli ve 2 kızı olan Kanbay çok iyi derecede İngilizce ve Farsça bilmektedir. Kendisini bir Malatya sevdalısı olarak tanıtan Kanbay Malatyaspor sevgisinin fanatiklik seviyesinde olduğunu ifade etmektedir. Yurt içinde yurt dışında yaptığı bütün görevlerde Malatyaspor  bayrağını ve atkısını yanında götürdüğünü söyleyen Kanbay Malatya sevgisinin sadece Malatyaspor ile sınırlı kalmadığını İstanbul’da bulunan Malatya STK larında fiili olarak görev yaptığını belirtilmiştir.
Yaşlıların, engellilerin ve çocukların en hassas noktasını ifade eden Kanbay en son İstanbul Sultangazi ilçesinde ilçe milli eğitim müdürlüğünde şube müdürü olarak görevinde bulunuyordu.
Malatya sanal haber ailesi olarak yeni görevinde başarılar dileriz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ahmed HAN 20 Aralık 2021 00:09

    Pütürge DEREBEYİ'ilerinden. O da gerçek bir Derebeyi..

  • Faik Kutlubay 29 Temmuz 2021 08:48

    Nihayet Malatya'nın öz evlatları bürokrat olarak atanmaya başladı anlaşılan.

  • Mert Can 13 Eylül 2020 22:57

    Ilinize hoş geldiniz. Malatya bir kaşıntıdan kurtulmuş olacak.

  • İrfan 12 Eylül 2020 21:45

    Çok şükür Malatyamıza Malatyalı bir Müdür sonunda atandı. Battal KANBAY müdürümüze yeni görevinde başarılar dilerim. İnşAllah Malatyamız eğitimde iyi yerlere gelir.

  • Malatya 44 12 Eylül 2020 20:12

    Hayırlı olsun Malatya lı bir müdür yakışır şehrimize

  • Ahmet Bereket 12 Eylül 2020 15:22

    Sayın müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyorum. Ali hocama da emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum yolu açık olsun. Bir Malatyalı olarak bu gibi mevkilerde hemşehrilerimizi görmekten onur duymaktayım. Malatya'ya büyük katkıları olacağından şüphe duymuyorum kendisine tekrardan hayırlı olsun dileklerimi sunuyorum.