casino siteleri

YENİ MALATYASPOR, BALIKESİRSPOR MAÇINA HAZIR

Spor Haber Girişi : 28 Ekim 2015 13:20
 YENİ MALATYASPOR, BALIKESİRSPOR MAÇINA HAZIR
PTT 1. Lig’de 9 hafta so

Ligin 10.haftasında deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak Yeni Malatyaspor zorlu maç için İzmir aktarmalı olarak Balıkesir’e gitti.
Sarı-kırmızılılarda kırmızı kart cezalısı Azubuıke dışında eksik oyuncu bulunmuyor.
1 Kasım’da yapılacak genel seçimden dolayı hafta içine alınan PTT 1. Lig 10. Hafta maçları kapsamında yarın deplasmanda Balıkesirspor ile karşılaşacak Yeni Malatyaspor bu maçın Malatya’daki son çalışmasını dün yaptı.
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) idman sahasında çalışan sarı-kırmızılı takımda tüm futbolcular idmanda yer alırken, morallerin bozuk olduğu gözlendi. Denizli mağlubiyetinin şokunu üzerinden atmaya çalışan futbolcuların antrenman sırasında hırslı oluşu ise teknik heyeti sevindirdi. Antrenmanda Balıkesir maçının taktik çalışması üzerinde duran teknik direktör İrfan Buz’un orta alanda Azubuıke’nin yokluğunda Ali Sakal ile yakından ilgilendiği görüldü.
Zorlu deplasmandan en az 1 puanla dönmek isteyen İrfan Buz, oyuncularına Denizli mağlubiyetini unutturmak için adeta beyin yıkadı. Hem tesislerde hem de idmanda oyuncularına yönelik pozitif tavırlar sergileyen Buz, Balıkesir ve Şanlıurfa maçlarında takımın puan kayıplarını telafi edeceğine inanıyor.
Malatya’da dün akşamdan beri kampa giren sarı-kırmızılı oyuncular, bugün Elazığ uçağıyla İzmir’e geçti. İzmir’den kara yoluyla yaklaşık 2 saatlik bir yolculuğun ardından Balıkesir’e ulaşan Yeni Malatyaspor günü yolculuk ve dinlenme ile geçirdi.
Atatürk Stadı’nda oynanacak Balıkesirspor - Yeni Malatyaspor karşılaşması 18.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Özgür Yankaya yönetecek.

Deprem konutları