casino siteleri

Yeni Malatyaspor´da Tangocu esintisi

Spor Haber Girişi : 27 Ağustos 2020 11:33
Yeni Malatyaspor´da Tangocu esintisi
Transferde rotasını Güney Amerika´ya çeviren Yeni Malatyaspor, Arjantinli futbolcular Fernando Zuqui ve Guido Herrera´ya imza attırdı.


Geçtiğimiz sezon ligde kötü bir grafik sergileyen Yeni Malatyaspor, yeni sezona güçlü bir kadro ile girmek için çalışmalarını sürdürüyor. Transferde rotasını Güney Amerika´ya çeviren Malatyaspor, Arjantinli Fernando Zuqui ve Guido Herrera ile kadrosunu güçlendirdi.

Deprem konutları

 


17 Ağustos´ta başlayan Bolu kampına şu ana kadar Zuqui´yi dahil eden Malatya ekibi, son olarak Arjantin milli takımının da kalesini koruyan Guido Herrera ile resmi sözleşme imzaladı.

 

Esenlik haber arası


Daha önce Peru´lu Cueva´ya imza attıran Yeni Malatyaspor´un anlaşmaya yakın olduğu bir diğer Arjantinli sağ bek Leonardo Godoy ise görüşmelerini sürdürdüğü belirtildi.
Sarı-siyahlı kulübün Güney Amerika´dan birkaç oyuncu için daha girişimlerini sürdürdüğü, bu oyuncularla da imza aşamasına geldiği öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.