casino siteleri

Yeni Malatyaspor kalecisini buldu

Spor Haber Girişi : 25 Ağustos 2020 11:40
Yeni Malatyaspor kalecisini buldu
Yeni Malatyaspor´da daha önce anlaşmaya varılan Arjantinli kaleci Herrera´ya ile yarın kampta resmi sözleşmenin imzalanacağı belirtildi.

Hamza Hamzaoğlu yönetiminde Bolu Abant kampında çalışmalarına devam eden Yeni Malatyaspor´da yönetimin yeni transferlere birkaç gün içerisinde imza attıracağı ifade edildi.

Deprem konutları

 


Şu ana kadar 5 yeni ismi kadrosuna katan sarı-siyahlılar, camiayı heyecanlandıracak 2 isimle de birkaç gün içerisinde sözleşme imzalamaya hazırlanıyor.

 


Bu isimlerden birinin Arjantinli milli kaleci Guido Herrera olduğu belirtildi. Herrera´nın yarın Türkiye´ye geleceği öğrenildi.

 

YouTube Haber arası


Bolu´da bulunan Başkan Adil Gevrek ile bir transfer zirvesi yaparak acilen oyuncu alınması gereken noktaları paylaştığı belirtilen Hamza Hamzaoğlu´nun en az 4 transfer daha istediği konuşuluyor. Hamzaoğlu´nun kaleye, defansa, orta sahaya ve forvete takviye yapılması konusunda rapor sunduğu biliniyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.