casino siteleri

Yeni Malatyaspor'un Tecrübeli Golcüsünden Mesaj Var

Spor Haber Girişi : 10 Temmuz 2015 16:27
Yeni Malatyaspor'un Tecrübeli Golcüsünden Mesaj Var

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da geçtiğimiz sezon şampiyonluk yaşayan tecrübeli golcü Aydın Çetin, tekrar Yeni Malatyaspor’u tercih etmesiyle ilgili olarak, “Burayı kulüpte doğru giden şeyler olduğu için yeniden tercih ettim” dedi.

Deprem konutları


Bolu kampında açıklamalarda bulunan Aydın Çetin, yeniden Yeni Malatyaspor’da olduğu için mutlu olduğunu söyleyerek, taraftara gollerinedevam edeceğini mesajını verdi.

Sarı-kırmızılı takımın PTT 1. Lig’e çıkmasında attığı gollerle büyük katkı sağlayan tecrübeli isim Aydın Çetin, "Malatyalılar için öncelikle hayırlı olsun diyorum. Önümüzdeki sezonda burada olmaktan dolayı gerçekten çok mutluyum. Tabi burayı tekrar tercih etmemde yaşanan şampiyonluk ve arkadaşlık ortamının iyi olmasının büyük etkisi var. Gerçekten güzel bir ortamımız var. Yeni Malatyaspor’da doğru giden bir şeyler olduğu için buradayım yeniden. Bir de bir kademe daha bir şeyleri atlatabilirsek çok güzel şeylerin olacağını düşündüm. Yeni sezon şimdiden herkese hayırlı uğurlu olsun. İnşallah umduğum yerde değil, bulunduğumuz yeri daha iyi değerlendiririz. Hayırlısıyla şu lige bir başlayalım ondan sonra bazı şeylere karar verelim. Ama çok çalışmalıyız. Kampta çok iyi işler yapmamız lazım. İyi adımlar atmak lazım, sağlam adımlar atmak lazım. İnşallah bunların hepsi olacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Şimdi belki bazı şeyler biraz yavaş gidiyor ama ilerleyen günlerde her şey hızlanacak” dedi.


“YAŞLILIK SORUMLULUK DEMEK”

YouTube Haber arası


Aydın, ilerlemiş yaşına rağmen kampın en çalışkan ismi olmasının altında yatan sırrı ise şöyle açıkladı:
“Yaşlılık sorumluluk demek. Bu takımda abiler sorumluluk almaz ise bu otomatikman takıma yansır. Ben bunu biliyorum. Omzumdaki yükü biliyorum. Oynasak da oynamasak da bunu sezon başı bu futbolculara göstermemiz lazımdı. Biz sahada oluruz, olmayız. Saha kenarı olur, tribün olur, kulübe olur. Her şey olabilir. Bizim görevimiz her şeyi en iyi şekilde öğretmek. Güzel bir yollar göstermek. Elimizden de ne geliyorsa onu yapmak. Oynarız oynayamaz o hocanın taktiri” diye konuştu.