casino siteleri

Yeni Malatyaspor’un Galibiyetine Gölge düştü!

Spor Düzenleme Tarihi : 01 Ocak 1970 02:00 Haber Girişi : 19 Ağustos 2019 12:58
Yeni Malatyaspor’un Galibiyetine Gölge düştü!
Dün akşam M. Başakşehir k

Süper ligin ilk maçında hanesine 3 puan yazan Yeni Malatyaspor’umuzun galibiyetine gölge düştü. Bir çok spor kanalında ve ulusal basında galibiyet ve güzel skor aksine stat zemininin kötü olduğu konuşuldu.

Deprem konutları

Malatya stadyumu bu yıl 3. sezonuna çıkmasına rağmen stadta ki eksiklikler ve zeminin bozukluğu hem taraftar hem de ulusal basında tepkiye yol açtı.

Konuyla ilgili Adil Gevrek ve Stad Müdürü Cem Eren'den açıklama bekleyen taraftar, Çim sahanın en iyi durumda olması gereken dönemde patates tarlasına nasıl döndüğünü merak ediyor.

Stadtaki eksiklikler
Geçtiğimiz günlerde 20 bin üstü seyirciye Partizan maçında ev sahipliği yapan Malatya stadyumunda eksiklikler göze çarpıyor. Stad Büfelerinde içeceklerin çabuk tükenmesi, Lavabo ve tuvaletlerde aydınlatma, su, sabun gibi temel ihtiyaçların olmaması büyük tepkilere neden olmuştu. Dün akşam oynanan maçta bu eksikliklerin giderilmediği görüldü.

Malatya Sanal Haber olarak soruyoruz;

  • Stadın 3. yılı olmasına rağmen 3 yıldır bu eksikler neden tamamlanmıyor?
  • Maç sonu çıkış tünellerine ve Güney, Doğu tribünleri çıkış noktalarına aydınlatma koymak çok mu zor?
  • Ağustos ayında çimlerin en iyi durumda olması gerekirken patates tarlası olmasının sebebi ne?
  • Statdan sorumlu biri varsa işini neden yapmıyor?
  • Büfelerde içecek yok varsa bile 30 derece malatya sıcağında dolaplarda muhafıza edilmesi gerekilmez mi?
  • Mescitler geçen yıldan beri kirli temizlenmiyor. Mescitlere maçtan maça sadece taraftar mı giriyor? Bu alanları kontrol eden temizleyen personel yok mu?
  • Bir taraftarın 2 saatten fazla zaman geçirdiği bu stadta tuvalet ihtiyacını gidermek için gittiği lavabolarda su ve sabun bulamıyor. Bunların dile getirilimesi bile yanlışken bu alanlarla ilgilenen personel,müdür görevini nasıl icra ediyor?
  • Batı Üst tribününde bulunan Erkek seyirciler, Bay tuvaleti kilitli ve kapı kolu kırık olduğu için Bayan tuvaletini bayanlarla birlikte kullanmak zorunda kaldı. Sorumluluğu alan kimse yok. Taraftar mı stad eksikliklerini tamamlamalı?

Taraftar tepkisi

YouTube Haber arası