casino siteleri

YENİ TRANSFERLER BU HAFTA AÇIKLANIYOR

Spor Haber Girişi : 22 Haziran 2015 14:55
YENİ TRANSFERLER BU HAFTA AÇIKLANIYOR
Gelecek sezon PTT 1.Lig’d

Yücel İldiz’in raporu doğrultusunda hareket eden transfer komitesinin en az 4 oyuncu ile anlaşma imzalayacağı öğrenildi.
Gelecek sezon 15.5 milyonluk bütçesiyle orta sıralarda olmayı hedefleyen Yeni Malatyaspor, kadrosunu da buna göre oluşturacak. Şu ana kadar sadece Kartalspor’lu orta saha oyuncusu Azad Filiz’i renklerine bağlayan sarı-kırmızılı kulüp, taraftarların beklentisine henüz karşılık veremedi. 1 Temmuz’da toplanacağı açıklanan Yeni Malatyaspor’un Bolu kampına kadar iç transferde en az 5 ya da 6 oyuncuyu kadrosuna katacağı belirtildi.

Deprem konutları


Takımın Malatyalı gençleri Burak Kavlak, Hakan Bezci, Ferhat Canlı, Abdulsamet Damlu ve Mehmet Ayaoku’nun da kamp kadrosuna dahil edileceği ifade edildi. Gerede kampı öncesi dış transferde de 5-6 oyuncunun transferini bitirip kampa yetiştirmeye çalışacağı öğrenilen yönetimin, böylelikle 1. etap kampında teknik heyete 20’ye yakın oyuncuyla çalışma fırsatı sunmuş olacak.

YouTube Haber arası


YABANCI TRANSFERİNDE ACELE EDİLMEYECEK
Bu arada yönetim ve teknik heyeti en çok düşündüren konunun yabancı futbolcu transferi olduğu öğrenildi. Türkiye liglerini bilen ve uyum sorunu yaşamayacak, kaliteli oyuncuları transfer etmek istediği belirtilen sarı-kırmızılı yönetimin, yüksek rakamlar karşısında geri adım attığı ifade edildi.
Türkiye’yi bilmeyen futbolcuları kadroya katmaya sıcak bakmayan Yeni Malatyaspor yönetimi, en az 5 yabancı oyuncu almayı hedefliyor. Sarı-kırmızılı teknik heyetin yabancı oyuncu takviye etmeyi düşündüğü mevkiler arasında kale ve hücum bölgesinin olduğu ifade edildi.