casino siteleri

Yeniden Diriliş İçin Meydanı Dolduralım!

Malatya Haber Girişi : 05 Mart 2024 19:10
Yeniden Diriliş İçin Meydanı Dolduralım!
6 Şubat depreminden sonra pek çok kez Malatya'yı ziyaret eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün bir kez daha Malatyalılarla buluşacak.

31 Mart seçimlerinde Malatya Büyükşehir Belediyesi ve merkez 2 ilçede değişime giderek şehri yeniden ayağa kaldıracağına inandığı Malatya'nın öz evlatları olan 3 isimle yola devam etme kararı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitingine Malatyalılar, yoğun ilgi göstererek, hem Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek olacak hem şehri yeniden inşasına inandığı 3 isme sahip çıkacak hem de Başkan Erdoğan'a taleplerini iletecekler. Taleplerini dile getirmek isteyen Malatyalılar miting alanını hınca hınç dolduracak.

Depremlerde ağır hasar alan Malatya’da yapılan çalışmaları yerinde görmek, bir dizi temas ve incelemede bulunmak üzere kente gelecek olan Başkan Erdoğan, saat 12.30’da Malatya Büyükşehir Belediyesi yanındaki alanda Malatyalılarla buluşacak. 
 

Deprem konutları

Malatyalıların beklentisi yüksek

Malatya'da düzenlenecek mitingde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Partili belediye başkan adayları Sami Er, Bayram Taşkın ve İlhan Geçit'e Malatyalıların yoğun desteklerini bekliyor. Malatya'nın öz evladı olan adaylara bağırlarını açacak olan Malatyalılar, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti sırasında taleplerini ileterek, deprem sonrası yaşanan zorlukların hafifletilmesi için umutlu bir bekleyiş içerisinde. Mücbir sebebin uzatılması, çarşısı yıkılan Malatya'nın yeniden ayağa kalkması için hızlı çalışmalar ve ev teslim süreçlerinin hızlandırılması konusundaki müjdeler ise Malatyalıları heyecanlandırıyor.

YouTube Haber arası

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Kiremit 06 Mart 2024 17:14

    Meydanlar dolmadı sanki belediyede ki oğullar ve yiğenleriniz gitmiştir.