casino siteleri

Yeşilyurt Belediyesi araç filosunu güçlendiriyor

POLİTİKA Haber Girişi : 24 Ekim 2023 13:39
Yeşilyurt Belediyesi araç filosunu güçlendiriyor
Yeşilyurt Belediyesi, vatandaşlara daha hızlı ve daha kaliteli hizmet verebilmek için araç filosuna eklediği ve maliyeti 40 Milyon TL olan 33 yen
Yeşilyurt Belediyesi, vatandaşlara daha hızlı ve daha kaliteli hizmet verebilmek için araç filosuna eklediği ve maliyeti 40 Milyon TL olan 33 yeni aracı, düzenlenen törenle tanıttı. Törende konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, araç filosunda yer alan 246 araçla birlikte hizmet kalitesini yükselteceklerini söyledi.
Yeşilyurt´un dört bir tarafına hizmetler götürmeye devam eden Yeşilyurt Belediyesi 11 adet çift kabinli pikap, 10 adet hafif ticari araç, 6 otomobil, 4 adet sıkıştırmalı çöp kamyonu bir adet arasöz ve bir adet hayvan bakım aracını araç filosuna ekledi.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar´ın ev sahipliğinde Yeşilyurt Belediyesi Hizmet Binası önünde gerçekleşen araç tanıtım törenine, AK Parti Milletvekili Bülent Tüfenkci, Yeşilyurt Kaymakamı Kutsal Baytak, AK Parti İl Başkanı Namık Gören, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı, AK Parti Yeşilyurt Gençlik Kolları Başkanı Salih Tav, Malatya İl Müftüsü Şahin Yıldırım, Muhtar Dernekleri Başkanları, Mahalle Muhtarları ve Yeşilyurt Belediye personelleri katıldı.
Törenin açılış konuşmasını yapan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar´ın, alınan 33 aracın hayırlı olması temennisinde bulunarak, araç filosunun genişlemesiyle birlikte hizmet kalitesini daha iyi bir seviyeye çıkartacaklarını söyledi.
Yeşilyurt Belediyesinin araç filosunun son alınan 33 araçla birlikte 246´ya çıktığını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, "Yeşilyurt Belediyesi olarak hizmetlerimizi tek bir alanla sınırlandırmayarak alt ve üst yapı yatırımlarından park ve bahçe hizmetlerine, kentsel dönüşümden temizliğe, kültürden spora, geri dönüşümden sanatsal faaliyete, spordan tarımsal hizmetlere kadar alanda vatandaşlarımıza hizmet götürüyoruz. Bu hizmetleri alanında uzman ekiplerimizin koordinasyonu ve planlamasında son teknolojik iş makinaları ve modern araçlarla yaparak hizmetimizin verimli, kaliteli ve sürdürülebilir olmasına özen gösteriyoruz. Araç filosunu güçlendirmek ve yenilemek ise yerel yönetimlerin hizmet verimliliğini artırması bakımından son derece önemli ve değerlidir. Bugünde araç filomuza 40 Milyon TL. tutarında toplam 33 yeni aracımızı eklemenin sevincini yaşıyoruz. 11 adet çift kabinli pikap, 10 adet hafif ticari araç, 6 otomobil, 4 adet sıkıştırmalı çöp kamyonu bir adet arasöz ve bir adet hayvan bakım aracımızı hizmete alıyoruz. Kent merkezinden kırsala kadar daha güzel hizmetler sunabilmek için araç filomuza eklediğimiz araçlarımızın şehrimize, ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.
Araç filosunda yer alan 246 araçla birlikte hizmetlerin daha seri ve hızlı bir hale kavuşacağını dile getiren Başkan Çınar, " Malatya´mızın büyükşehir statüsüne kavuşmasından sonra 2014 yılında kurulan Yeşilyurt Belediyesi´nde o dönem araç filosunda sadece 30 araç vardı, bugün ise tek seferde 33 araç aldık ve bu sayı 246´a çıktı. 2019 yılından itibaren de araç filomuzu hem yeni araçlarla güçlendirmeye hem de mevcutta bulunan araçlarımızın bakım ve onarımlarının yapılarak hizmete devam etmesine önem verdik. Araç parkımızı sürekli genç ve dinamik tutmaya gayret ediyoruz. Hizmette sınır asla olmaz, 27 kentten daha kalabalık bir nüfusa sahibiz, mahallelerimiz hızla gelişirken, ihtiyaçlarda doğal olarak sürekli artıyor. Bizlerde imkânlarımızı ve araç filomuzu sürekli yenileyerek personellerimizin verimli çalışmasını sağlayıp, iletilen taleplerin de daha rahat ve kolay bir şekilde çözülmesini sağlıyoruz. Belediye olarak tabii ki önceliğimiz deprem yaralarının sarılmasına katkı sunmaktır, bir yandan rutin hizmetlerimizi aksatmadan yaparken diğer taraftan şehrimizin imar, inşa ve ihya sürecinde işte bu araçlarla katkı sunmaya devam edeceğiz. Yaşadığımız tüm olumsuzluklara rağmen umudumuzu ve inancımızı kaybetmeden tüm imkanlarımızla hemşehrilerimizin 7/24 emrinde olmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.
AK Parti İl Başkanı Namık Gören ise, "6 Şubat´ta yaşadığımız deprem felaketi şehrimizin ve ilçelerimizin alt ve üst yapısında büyük hasarlar oluştu, bu hasarların giderilmesinde belediyelerimizin ekip ve ekipman anlamında güçlendirilmesi büyük önem taşıyor. Yeşilyurt Belediye Başkanımızın gayreti ve çabası neticesinde araç filosuna katılan 33 yeni aracımızın bu anlamda yapılacak hizmetlere ayrı bir güç katacağına eminim, hayırlı olsun" dedi.
Yerel yönetimlerin araç filolarının güçlü olmasının hizmet kalitesini artırdığını söyleyen AK Parti Milletvekili Bülent Tüfenkci ise, "Yeşilyurt Belediyemizin araç filosuna katılan 33 aracımız hayırlı olsun.6 Şubat depremlerinde şehrimizde en fazla etkilenen ilçelerinin başında gelen Yeşilyurt´umuzu yeniden ayağa kaldırma noktasında bir yandan imarını yeniden yaparken diğer taraftan kalıcı konutların inşa edilmesi, yerinde dönüşüm uygulamalarının yapılması ve ticari merkezlerinin inşa edilmesi için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Bu çalışmaları yaparken gerek iş makinalarıyla gerekse de insan kaynaklarıyla bu sürecin doğru ve planlı sürdürülmesi, şehrimizin ayağa kalkması açısından büyük önem arz ediyor. Bugüne kadar defalarca araç parkını yenilediğine şahit olduğumuz Yeşilyurt Belediyemizin de bu süreçte de araç parkını yeni araçlarla güçlendirmesi imar ve inşa sürecine büyük katkı sunacaktır. Belediye Başkanımızı ve ekiplerini bu gayretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Biz birlik ve beraberlik içerisinde hareket edersek Malatya´yı çok hızlı bir şekilde ayağa kaldırırız" diye konuştu.
Konuşmaların ardından Malatya İl Müftüsü Şahin Yıldırım tarafından okunan duanın ardından Yeşilyurt Belediye araç filosuna katılan yeni araçlar misafirlere tanıtıldı.