casino siteleri

YEŞİLYURT SPOR KULÜBÜ YILDIZLAR GÜREŞ ŞAMPİYONASI’NDA 11 MADALYA KAZANDI

Spor Haber Girişi : 28 Ekim 2015 16:38
YEŞİLYURT SPOR KULÜBÜ YILDIZLAR GÜREŞ ŞAMPİYONASI’NDA 11 MADALYA KAZANDI
Malatya Yeşilyurt Beledi

Malatya Yeşilyurt Belediyesi Spor takımının güreşçileri ve antrenörler Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı ziyaret etti. Sporcular ve antrenörler Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'a yaptıkları ziyaretlerinde yeni hedeflerini anlattılar. 
Belediye Başkan Hacı Uğur Polat sporcuları tebrik ederek, “Yeşilyurt’ta ve Konak’ta spor kulüplerimiz büyük gayretler içerisindeler. Güreş kulübü hocalarımız olan Hanifi ve Mahmut hocam bizim geleceğimiz olan sporcu gençlerimizle birlikte ziyaret ettiler. Spor faaliyetlerini bir bütün olarak gören Malatya Yeşilyurt Kulüp Hocası Dursun Sucu’da sadece futbol konusunda değil sporun her branşında çabalarını ve başarılarını ortaya koyuyorlar. Bu yaz itibariyle de yaklaşık 800 çocuğumuza Yeşilyurt Spor Kulübü olarak destek verdiler. Malatya Yeşilyurt Spor Kulübümüz, sadece futbolla değil, diğer spor branşlarında da ilgilenen sporculara gerekli desteği vermektedir. Çocuklarımız gelişimleri için, bedenen sağlıklı olmaları için, zihnen sağlıklı olmaları için spor yapmaları şarttır. Onlara bu imkanı sağlamak bizlerin önemli bir sorumluluğudur. Tabi ki yolda ilerlerken, fedakarca hiçbir karşılık beklemeden sporcularımıza ışık olan hocalarımızı da tebrik ediyorum. İstanbul’da yapılan Avrupa Uluslar Arası Cumhuriyet Turnuvası’nda Yeşilyurt Spor Kulübümüz 2 beşincilik alarak göğsümüzü kabartmıştır. Tüm sporcu kardeşlerime ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum ve elde ettikleri bu başarıdan dolayı da tebrik ediyorum” diye konuştu.
Hacı Uğur Polat’ın konuşmasının ardından ileriye yönelik projelerini anlatan antrenörler Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ettiler. Daha sonra sporcularla ayrı ayrı fotoğraf çektiren Polat, sporcuların görüş ve önerilerini de dikkatle dinledi.

Deprem konutları