casino siteleri

Yeşilyurt Türkiye'ye Tanıtıldı

Malatya Haber Girişi : 14 Eylül 2022 12:13
Yeşilyurt Türkiye'ye Tanıtıldı
Lezzet Caddesindeki Tarihi Yeşilyurt Konakları, vatandaşlardan yoğun ilgi.

TV8 ekranlarında yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan MasterChef Türkiye programının yeni bölümü Yeşilyurt'ta çekildi. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın davetiyle şehre gelen Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun jüri koltuğunda oturdu programın yeni bölümü tarihi konaklarda çekilmişti.

Deprem konutları

 

MasterChef Türkiye Yarışmasının ünlü şefleri Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu ise, gösterilen misafirperverlikten dolayı Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’a teşekkürlerini sunarken, “Yeşilyurt gerçekten çok güzel bir yer, burada olmaktan sizlerle bir araya gelmekten çok büyük mutluluk yaşadık. Yeşilyurt’un yemekleri çok güzel, bizlerde bu güzel ve şirin ilçenin turistik bölgeleri, kültürü, tarihi yerleri ve yemeklerinin tanıtılması için elimizden geleni yapıyoruz. Burada çok güzel ağırlandık, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve ekiplerine sonsuz teşekkürler. Malatyalılara ve Yeşilyurt’lulara selam ve saygılarımızı sunuyoruz.” diyerek Yeşilyurt'a hayran kaldılar.

 

Yeşilyurt Belediyesinin ev sahipliği yaptığı MasterChef Türkiye Yarışmasının çekimleriden sonra Yeşilyurt Lezzet Caddesindeki Tarihi Yeşilyurt Konakları, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

YouTube Haber arası

Yeşilyurt’un köklü tarihi, kültürü, geleneksel hayatı ve yemeklerinin tanıtıldığı ve anlatıldığı Tarihi Yeşilyurt Konaklarına gösterilen ilgi her geçen gün artmaya başladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.