casino siteleri

YETER GARDAŞIM YETER, UYAN ARTIK..!

Ey sevgili gardaşım: şu üç günlük fani dünya hayatı  uğruna siyaset diye girmişsin bir yola; yanlışımdır, dorumudur diye hiç aldırdığın ve düşündüğün yoktur.. Bütün amacın üç günlük Dünya hayatının çıkarı ve menfaati içindir.. Kimin hakkını çiğnedim, kimin hakkını ihlal ettim diye hiç düşünmezsin?

Ey Aziz GARDAŞIM: o makamlara, o koltuklara ulaşmak için helal haram her yolu mübah görürsün.. Sanki hiç ölmeyecek ve ebedi olarak yaşayacağını sanırsın.. Peki, yarın Allah’ın huzurunda bütün bu yanlışların hesabını nasıl vereceğini hiç düşünmezimsin?

Allah biz insanlara akıl fikir vermiş.. Doğruya doğru, yanlışa yanlış demek çok mu zordur?  Nefsinin  ve Şeytan’ın seni esir aldığının halen farkında değilmisin? Her gün camilerin musalla taşlarında ebedi yolculuğa çıkanlardanhiç  mi ders almazsın? O geçici mevki makamlar uğruna bütün değerlerini yok  sayarsın.. Bu üç günlük  fani Dünya kime kaldı; sana kalacağını mı sanırsın?

O fani bedenin için emri hak vaki olduğunda, bir vesile girer araya ve yığılır kalırsın.. Ey insan oğlu: işte o an, bütün dünya senin olsa ne fayda?

Ey benim Allah’ın güzel yarattığı GARDAŞIM: ebedi hayatın güzeliklerine ulaşmak için bu üç günlük fani dünya hayatında hangi garibanın elinde tutun? Hangi yetimin yüzünü güldürdün? Hangi yoksulun kapısını çaldın? Hangi darda kalanın yardımına koştun? Kaç dargını barıştırdın? Yanlış yolda olan kaç kişiye sen yanlış yoldasın dedin?

Eğer bunları yapmadıysan, yazıklar olsun sana ey gardaşım; şu üç günlük Dünya menfaatin için bunların hiç birini bir gün olsun söylemek işine gelmedi değil mi?  Evet, siyaset kelime anlamı ile (insanları yönetme sanatı demektir..) Yani siyaset bir araçtır.. Bu aracı iyi kullanırsan insanlar faydalı olursun.. Menfaatin ve çıkarın uğruna kullanırsan yanlış yola girmiş olursun...

Şu anda ülkemiz ismi açıklanmamış kirli ve kalleş bir savaşla karşı karşıya iken dahi doğruyu söylemeye ve görmeye yanaşmazsın.. Hangi lider doğru söylüyor, kim yanlış yapıyor görmek istemezsin.. Varsa yoksa çıkarım ve menfaatim dersin.. Peki sen hiç mi 70 yıldır işgal altından olan Filistin’de, parçalanmış Suriye’de, Irak’tan, Libya’dan ibret alıp  ders almazımsın?

Hani Yüce Kitabımız  Kur’an-ı Kerimde Allah’u Teala şöyle buyuruyor:

"Ey iman edenler! Yahudileri ve Hristiyanları dostlar edinmeyin. Onların bazısı, bazısının dostlarıdırlar. İçinizden kim onları dost edinirse şüphe yok ki, o da onlardandır. Muhakkak ki Allah o zalimleri hidayete, doğru yola iletmez."

(Maide Süresi,5:51)

İşte son yüz yıldır İslam coğrafyasında Bazı Müslüman ülkeler nasıl ki biri birilerine sırtlarını dönüp kafirleri dost edindiler; işte Ortadoğu İslam coğrafyasının hali ortadadır...

Ey Aziz GARDAŞIM: gün bugün ülkene sahip çıkma günüdür.. Peşine düştüğün bazı yanlış siyasi küçük hesapları bir kenara bırak ve ülkene sahip çık...

Ey Aziz GARDAŞIM, asıl gerçekleri görmeyip yalan yanlış küçük hesapların peşinde koşmaya devam edersen; Allah Korusun ABD ve Hristiyan Batı Dünyasının bizi bir an evvel Suriye gibi Parçalamaya çalıştığını sakın ha sakın unutma...!

Saygılarımla. / [email protected]