casino siteleri

Yıldırım, Malatya deprem bölgesinde en az desteği ve katkıyı alan ildir

POLİTİKA Haber Girişi : 28 Şubat 2024 09:55
Yıldırım, Malatya deprem bölgesinde en az desteği ve katkıyı alan ildir
Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, Depremin yaralarını sarmak için merkezi hükümetin desteği şart diyen AK P
Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, Depremin yaralarını sarmak için merkezi hükümetin desteği şart diyen AK Partililer, 1 yıldır neden çarşı projelerini hazırlayıp Malatyalılara sunamıyor? Daha Malatyada enkazı kaldıramadılar. Madem merkezi hükümet şartsa, neden 1 yılda Malatyada ancak 5 bin 140 konutun kurasını çekebildiniz. Hani nerede merkezi hükümetin desteği? Malatya deprem bölgesinde en az desteği ve katkıyı alan ildir dedi.
Konteynerlerde hizmet veren esnafları ziyaret eden Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, Malatyalı hemşehrilerim sandığa giderken Cumhurbaşkanlığı için değil, belediye başkanlığı için. Belediye Meclis üyeleri için oy kullanacak. Şu anda Yeniden Refah Partisi dışında projelerini kamuoyu ile paylaşan parti yoktur. Sayın Veli Ağbaba, Sosyal yardımları 5 katına çıkartacağız diyor. Biz ise, Milletimizi sosyal yardımlardan kurtaracağız. diyoruz. AK Partinin tek rakibi Yeniden Refah Partisidir. Milletimiz Malatyanın hayrına bir değişim yapmalı. AK Parti yoruldu, artık değişmeleri gerekiyor İfadelerini kaydetti.
Esnaflar, Bilal Yıldırıma yoğun destek verdiler
Bilal Yıldırım, AK Partililer, Depremin yaralarını sarmak için merkezi hükümetin desteği şart diyorlar. Malatyalılar; 20 yıldır merkezi hükümet olan AK Partiyi destekliyor, ama 20 yılda geldiği nokta bir enkaz şehir. Depremin üzerinden 1 yıl geçti, Malatyalılar halen çile çekiyor, soğukta halen üşüyor, Malatya halen enkaz şehir halinde. Depremin yaralarını sarmak için merkezi hükümetin desteği şart diyen AK Partililer, 1 yıldır neden çarşı projelerini hazırlayıp Malatyalılara sunamıyor? Daha Malatyada enkazı kaldıramadılar. Madem merkezi hükümet şartsa, neden 1 yılda Malatyada ancak yapılacak konutların yüzde 7si olan 5 bin 140 konutun kurasını çekebildiniz. Hani nerede merkezi hükümetin desteği. Malatya deprem bölgesinde en az desteği ve katkıyı alan ildir. Biz konteynerleri gezerken, sokakta esnafımızla konuşurken, evini kaybeden hemşehrilerimizle dertleşirken merkezi hükümeti hiç göremedik. Depremin yaralarını sarmak için merkezi hükümetin desteği şart diyenlere sormak istiyorum, CİMERe en fazla sorun ve şikayet bildiren iller arasında birinci olan Malatyanın bu tablosu sizi hiç mi utandırmıyor diye konuştu.