casino siteleri

Yıldırım: "Yeni Malatyayı kurarken, Yeni Malatyasporu da ayağa kaldıracağız"

Spor Haber Girişi : 09 Şubat 2024 15:15
Yıldırım:
Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, Biz Malatyayı enkaz içinde ayağa kaldırmaya talip olurken, Yeni Malalatsp
Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, Biz Malatyayı enkaz içinde ayağa kaldırmaya talip olurken, Yeni Malalatsporuda ayağa kaldıracağız dedi.
Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım beraberinde ilçe belediye başkan adayları ve partili yöneticilerle birlikte Orduzu Pınarbaşında Yeni Malatyaspor Tesislerinde Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ve yönetimini ziyaret ederek, istişarede bulundu.
Bilal Yıldırım, Şehrimizin kulübü Yeni Malatyasporu ziyaret ettik. Başkan Adil Gevrek ve yönetim kuruluna misafirperverlikleri için teşekkür ediyoruz. Yeni Malatyasporu hep birlikte ayağa kaldıracağız. Deprem sonrası Yeni Malatyayı kurarken ve planlarken, Yeni Malatyasporu asla ihmal edemeyiz. Biz Malatyayı enkaz içinde ayağa kaldırmaya talip olurken, Yeni Malalatsporunda ayağa kaldırılması gerektiğine inanıyoruz. Yeni Malatyasporu siyaset üstü ve bu kentin zenginliği, birleştirici lokomotifi olarak görüyoruz. Deprem bölgesi Malatyaya mutlaka sporda ve futbolda destek verilmesi gerekiyor. dedi.