casino siteleri

Yıldız Dağı Kayak Merkezinde hafta sonu yoğunluğu

GENEL Haber Girişi : 03 Şubat 2024 16:50
Yıldız Dağı Kayak Merkezinde hafta sonu yoğunluğu
Sivasta bulunan ve Türkiyenin en ekonomik kayak merkezi olan Yıldız Dağı Kayak Merkezi hafta sonunu değerlendirmek isteyenlerin akınını uğradı.Sivas ken
Sivasta bulunan ve Türkiyenin en ekonomik kayak merkezi olan Yıldız Dağı Kayak Merkezi hafta sonunu değerlendirmek isteyenlerin akınını uğradı.
Sivas kent merkezine 58 kilometre uzaklıkta bulunan Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatıyor. Kar kalınlığının yer yer bir metreyi bulduğu kayak merkezi hafta sonunu fırsat bilen kayak severlerle adeta doldu taştı. Özellikle çevre illerden kayak merkezine gelen kayak severlerden kimileri kızakla kayarken kimileri ise profesyonel pistlerde snowboard, yaparak gönüllerince eğlendi. Sivas Valisi Yılmaz Şimşekte kayak merkezinde basın mensuplarıyla bir araya geldi. Programa Buruciye A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Altun, Vali Yardımcısı Şakir Öner Öztürk ve İl Genel Meclisi Başkanı Hakan Akkaş da katıldı. Buruciye A.Ş. Genel Müdürü Mustafa Altun, kayak tesisi hakkında bilgiler verdikten sonra Sivas Valisi Yılmaz Şimşekte kış turizmi hakkında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Vali Şimşek yaptığı açıklamada Yıldız Dağı Kayak Merkezinin cazibesinin her geçen gün arttığını ifade ederek, Kayak sezonumuz başladı. Şuanda yüzde yüz doluluk oranındayız. Tüm otellerimiz dolu durumda tam kapasiteyle sezonu açmış durumdayız. Kayak merkezimiz her geçen gün Türkiyede ki kayak merkezleri içerisindeki konumunu da güçlendirmektedir. Bu güne kadar 10 ülkeden 45 ilimizden ziyaretçi ağırlamış bulunmaktayız. Yıldız Dağının cazibesi her geçen gün artmaktadır. Bu kayak merkezi Sivasımızın marka değerini yükselten çok önemli bir imkandır. Biz arzu ediyoruz ki daha çok gencimiz çocuğumuz kayak sporuyla tanışsın. Nasıl ki güreşte Sivas bir marka olmuş önemli sporcular ülkemize Dünya sporuna kazandırmış, aynı şekilde bu imkanlarla bizler Sivasımızda kayak sporunda da sporcular yetiştirebiliriz. Milli sporcular ülkemize kazandırılabilir dedi.
Programın ardından Vali Şimşek basın mensuplarıyla birlikte kayak merkezini gezdi. Öte yandan, vatandaşlar da tesiste oldukça eğlendiklerini ve güzel vakit geçirdiklerini söyledi.