casino siteleri

YRPli Yıldırım Malatya Çarşısı nasıl olacak, kendileri bile bilmiyor

POLİTİKA Haber Girişi : 13 Şubat 2024 15:39
YRPli Yıldırım Malatya Çarşısı nasıl olacak, kendileri bile bilmiyor
YRPli Yıldırım: Malatya Çarşısı nasıl olacak, kendileri bile bilmiyor

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, Malatyada çok ciddi bir sıkıntı var, Malatyayı rant kapısı olarak görüyorlar. Biz Malatyaya rant için değil, hizmet etmek için talip olduk dedi.

Deprem konutları


Sanayi Sitesinde esnaf gezisi yapan Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, Malatyamızın kanayan yaralarından biriside küçük sanayi sitesidir. Esnafımız Keresteciler sitesinde çamur içinde çalışmaya devam ediyor. Seçimleri kazanmamız halinde Malatya çamurlardan kurtulacak. Biz, esnafımızı dinlemeye, ziyaret etmeye devam edeceğiz. Daha güzel Malatya için, ahlaklı belediyecilik için Yeniden Refah Partisi diyoruz şeklinde konuştu.
Bilal Yıldırım, Malatyayı ortak akıl ve insan odaklı yöneteceğiz. Makam sahiplerinin değil mekanın asıl sahiplerinin dedikleri olacak, Malatyalının dedikleri olacak ifadesini kaydetti.

YouTube Haber arası


Malatya Çarşısı nasıl olacak, kendileri bile bilmiyor
Gençlerle toplantı yapan Bilal Yıldırım, İnsanlarımız özlemle Refah Partili belediyeleri bekliyorlar. Biz hizmet etmek istiyoruz. Sanayi Sitesinde çamurların içinde esnaf ziyareti yaptık. Biz kapı kapı gezeceğiz. Malatyada çok ciddi bir sıkıntı var, Malatyayı rant kapısı olarak görüyorlar. Biz Malatyaya rant için değil, hizmet etmek için talip olduk. Malatyanın gözyaşı üzerinden rant peşinde olanlara yazıklar olsun. Depremin üzerinden 1 yıl geçmiş halen yapılacak projeler ortada yoktur. Temeller kazılıyor, hangi proje yapılacak kendileri de görmemişler. Malatya Çarşısı nasıl olacak, kendileri bile bilmiyor. Peki bu kazıları neye göre yapıyorsunuz? Proje olmadan gelişigüzel kazı yapılır mı? Bizim, tek derdimiz Malatyadır. 31 Martta Malatyanın öz evlatları Malatyanın yönetimine gelecektir diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.