casino siteleri

YRPli Yıldırım, seçim gezileri kapsamında Yazıhandaydı

POLİTİKA Haber Girişi : 24 Şubat 2024 18:40
YRPli Yıldırım, seçim gezileri kapsamında Yazıhandaydı
Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, Yazıhan ilçesinde ilçe belediye başkan adayı İhsan Akının seçim ofisi açı
Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, Yazıhan ilçesinde ilçe belediye başkan adayı İhsan Akının seçim ofisi açılışına katıldı.
31 Mart seçimleri öncesi ilçe gezilerine de hız veren Yeniden Refah Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, Yazıhan ilçesini ziyaret etti. Burada İlçe Başkan Adayı İhsan Akının seçim ofisinin açılışına katılan Bilal Yıldırım, "Hatırlayınız, milletvekilliği seçiminde Yeniden Refah Partisini Malatyada yüzde 3 gösteriyorlardı. Biz o seçimde tam 3 katını aldık, milletvekilliği seçiminde yüzde 10 oy almıştık. Anket firmaları şu anda yüzde 30 diyorlar, Allah nasip ederse biz yüzde 60a yakın oy alacağız ifadesini de kaydetti.

Yeniden Refah Partisi her yerde yükseliş gösteriyor
Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, Her hafta 3 ilçemizde seçim çalışması yapıyoruz. Yeniden Refah Partisinin hem Malatyada, hem de Türkiye genelindeki yükselişine hepimiz şahit oluyoruz. Türkiyenin her tarafında, her köşesinde iddialı olan Belediye Başkan Adaylarımız var. Bunlardan biri de Yazıhan ilçemizde İhsan Akındır. 31 Martta seçimi kazanacağız ve hizmetin nasıl yapıldığını bütün dünyaya göstereceğiz ifadelerini kullandı.

Anket firmaları milletvekilliği seçiminde Malatyada bizi yüzde 3 gösteriyorlardı, yüzde 10 oy almıştık. Şimdi yüzde 30 gösteriyorlar
Bazı anket firmalarının hem Malatyada hem de Türkiye genelinde Yeniden Refah Partisinin oylarını düşük gösterdiğini de ifade eden Yıldırım, "Bu hafta içinde nasıl olduysa yüzde 30 seviyesini gösterebildiler. Hatırlayınız, milletvekilliği seçiminde Yeniden Refah Partisini Malatyada yüzde 3 gösteriyorlardı. Biz o seçimde tam 3 katını aldık, milletvekilliği seçiminde yüzde 10 oy almıştık. Anket firmaları şu anda yüzde 30 diyorlar, Allah nasip ederse biz yüzde 60a yakın oy alacağız ve Malatyada Yeniden Refah Partisi olarak belediyeleri alacağız. Yeniden Refah Partisinin bütün ilçelerindeki adayları için çok güzel haberlerini alıyoruz. 31 Mart akşamı en çok belediyeyi alan parti Yeniden Refah Partisi olarak biz alacağız. Bizim hiç durmadan son ana kadar çok çalışmamız gerekiyor. Anket firmaları bizi yüksek yada düşük gösterebilir, biz rehavete kapılmadan ilk günkü aşk ile çalışmaya devam edeceğiz. Ben, bugün itibariyle 95 gündür sahadayım şeklinde konuştu.
Açılış sonrası ilçe merkezinde esnaf ziyaretleri de yapılırken, ardından mahalle ziyaretleri gerçekleştirilerek vatandaşlarla sohbet toplantıları düzenlendi.

Sizi unutan milletvekillerine ders vermek istiyorsanız, bu seçimde Yeniden Refah Partisine oy veriniz
Kömüşhan Mahallesinde de vatandaşlarla buluşan Bilal Yıldırım, "Yerel seçimler hükümetten memnun olunmadığında sarı kart gösterilen seçimlerdir. Nereye gitsek, vatandaşlarımız sürekli hükümete ilişkin şikayetlerini anlatıyorlar. Vatandaşımız, Belediye başkanları gelmiyorlar, milletvekilleri oylarını alıp gittiler, bize daha selam vermediler, bizim derdimizle dertlenmiyorlar. Deprem sürecinde yanımızda olmadılar diyorlar. Ben de vatandaşımıza şunu söylüyorum, Doğrudur, onlar gelmediler. Belediye başkanları ve milletvekilleri, onlar sizi unuttuysa, bu seçimde de siz onları unutun. İktidara ve milletvekillerine ders vermek istiyorsanız, sandığa gittiğinizde 31 Martta Yeniden Refah Partisine oy veriniz. Bazı vatandaşlarımız Oy kullanmak istemiyoruz diyorlar. Ama siz oy kullanmadığınız zaman, sandığa gitmediğiniz takdirde bu onların işine yarayacak. Tepkilerinizi sandığa giderek, Yeniden Refah Partisine oy vererek gösteriniz diye konuştu.