casino siteleri

'TÜRKİYE İÇİN ÖNEMLİ BİR SEÇİME DOĞRU GİDİYORUZ'

Siyaset Haber Girişi : 21 Ekim 2015 14:19
'TÜRKİYE İÇİN ÖNEMLİ BİR SEÇİME DOĞRU GİDİYORUZ'
AK Parti Malatya Millet

Esnaf ve vatandaşların büyük ilgisi altında ziyaretlerde bulunan Şahin, 1 Kasım için destek ve dua istedi.

Deprem konutları

  AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, Türkiye'nin geleceği açısından önemli bir seçim sürecinde olduklarını söyledi.

  Şahin, kritik bir süreçten geçtiklerini ifade ederek, "1 Kasım seçimleri bizim için çok kritik bir dönemeç. Kritik bir süreçten geçiyoruz. Bugüne kadar yapılanları yüce milletimiz çok net ve bir şekilde görüyor. Ülkemiz üzerinde emelleri olan harici ve dahili bedbahtların yapmış olduklarını görerek, bugün artık ideolojilerin veya siyasi düşüncelerin ya da partizanlık yapacak bir günün olmadığını, mutlaka istikrarın tek partili bir hükümetten geçtiğini ifade ederek, ellerinden geldiğince bir takım partisel düşünceleri ikinci plana atıp, bu sefer mutlaka 7 Haziran'dan bu yana geçen o 4 aylık süre içerisinde vatandaşlarımızın oynanan çirkin oyunların farkında olarak sandığa gitmeleri gerekiyor. Paralelcisiyle, irili ufaklı bütün muhalefet partilerinin niyetlerinin ne olduğunu en bariz şekilde gördük. Bu ülkede bir daha kanın akmaması, istikrarın bozulmaması için, çalışandan iş verenine kadar her kesimin özveriyle baktıkları bir tek şey, bu ülkede güçlü bir iktidarın olması gerekiyor" dedi.

 

"ENDER SİYASİ PARTİLERDENİZ"

YouTube Haber arası

  Milletvekili Şahin, AK Parti'nin kurulduğu günden buyana kahir bir ekseriyetle iktidara gelen ender siyasi partilerden olduğunu kaydederek, "Elimizden geldiğince inşallah bu ülkenin daha da iyi bir şekilde imar edilmesi için gecemizi gündüzümüze katmak zorundayız. Aramıza nifaklar sokup, bu ülkeyi parçalayıp, o şekilde yönetmeye çalışan birçok oluşumların varlığından haberdarız. Ama milletimiz bizden daha da bilinçli bir şekilde bunların varlığını görmeye başladı. Siyasi partiler, demokrasinin vazgeçilmez unsurları içerisinde yer alan kurum ve kuruluşlar olmasına rağmen geçmişten bugüne kadar yaklaşık belki 100 yıldır bir tarihi olan siyasi partilere Allah'a hamdolsun bugüne kadar milletimiz hiçbir zaman için geçit vermedi. İktidar yüzünü de göstermedi. Eğer siz bu ülkenin kökleriyle barışık değilseniz, bu ülkenin insanlarıyla aynı duyguları taşımıyorsanız, aynı acıları yaşamıyorsanız, aynı ideallere sahip değilseniz elbette ki yüzde 10'ları geçemeyecek bir noktaya geliyorsunuz. Ama Allah'a hamdolsun biz kurulmuş olduğumuz ilk günden bu ülkede kahir bir ekseriyetle iktidara gelen ender siyasi partilerden birisiyiz" ifadelerini kullandı.